Ötvös Tibor

Bajban a LucasArts?

Sajnos a jelek szerint komoly gondban van a megszállott kalandjátékosokat évtizedeken át támogató LucasArts. A héten ugyanis közel 100 dolgozójuktól voltak kénytelenek megválni és bosszúból egyikük kiteregetett pár belsős információt.

Eszerint a nemrég megjelent Lego Indiana Jones és a konzolokon kiadott vidámparkos Thrillville sem igazán hozta az elvárt eredményeket, így számos játék fejlesztése került veszélybe. Ilyen a kifejezetten MMO-nak készülő Knights of the Old Republic harmadik része, az új - és nagyon ígéretesnek tűnő - Indiana Jones játék, a Wii-re tervezgetett Star Wars játék és a Battlefront 3 is.


Elhagyott az erő?

Ezek leállításáról még nem érkezett információ, de - az ex-alkalmazott szerint - a LucasArts most mindössze két programra, a Star Wars Force Unleashed és a Fracture megjelentetésére koncentrál és ezek sikerétől függ a fent említett folytatások sorsa. Azt is hozzátette, hogy ez a két játék is csak azért jelenhet meg, mert olyan szintre jutottak a fejlesztéssel, hogy már nem éri meg leállítani a projekteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • torma99 #18
    Ahogy látom senki sem emlékszik a Rebellionra, ami egy egész jó kis stratégia volt és főleg marha hosszú nagy univerzummal kb 1 évre is elegendő muníciót szolgáltathatott nem gépfüggő embereknek. Nekem számos hiányossága ellenére az a program a kedvencem.
  • Indigo #17
    Hát igen, a KotOR 1-2 nem akármilyen szerepjátékok, a Republic Commando sem volt rossz (csak rövid), a régi kalandjátékokról már nem is beszélve... Sajnálom, hogy megint egy minőségi játékokat produkáló stúdió jutott idáig. Mondjuk az ilyen legós marhaságokért, Battlefront-ért nem kár, remélem a KotOR MMO is hatalmasat fog bukni... Csináljanak rendes cRPG-t belőle, ne holmi silány MMO játékot...
  • nessboth #16
    NE BÁNTSÁK AZ INDYT! AZÉRT AKAROK X-BOXOT VENNI!!!!
  • Soundmaker #15
    Lássuk csak: Rebel Assault 1-2., X-wing (+kiegészítők +új grafikai motoros verzió), X-wing és Tie-Fighter Collectors Edition, Rouge Squadron, X-wing Alliance, Kotor 1 - 2., Jedi Knight teljes széria, Force Commander, Empire At War, X-wing vs. Tie-Figher + Balance of Power, Battlefront, Battlefront 2, Republic Commando, mit hagytam ki???? Ez az én gyűjteményem, és mind1iket bármikor előveszem és végigtolom...
  • DarkEvilPiccolo #14
    Itt van az a best of amit megvettem még anno:Best of SW És ezen kívűl megvettem még ezelőtt a Kotor 1(szóval ez duplán van meg), és 2-t, az összes Jedi Knight megvan, a Starfighter nevezetű gém is megvan, a The Phantom Manace is, és az X-wing gémek is megvannak. Battlefront 2, Republic Commando, Empire At War. Nagyjából ennyi az eredeti SW PC gém gyűjteményem.
  • DarkEvilPiccolo #13
    Hát vannak ezek a best of SW megjelenések. Azokat megvettem.
  • MrPrise #12
    Ha rosszul menne nekik akkor nem lenne egész oldalas álláshirdetésük a májusi Game Developer Magazine-ban (kép) és itt.

  • Molnibalage #11
    Nem játszom SW-játékokkal...
  • matt taylor #10
    és ezek közül mennyit vettél meg eredetiben?
  • Broafka #9
    huh, reméljük túléli, jó játékokat csinál a lucasArts szerintem!