18
  • torma99
    Ahogy látom senki sem emlékszik a Rebellionra, ami egy egész jó kis stratégia volt és főleg marha hosszú nagy univerzummal kb 1 évre is elegendő muníciót szolgáltathatott nem gépfüggő embereknek. Nekem számos hiányossága ellenére az a program a kedvencem.
  • Indigo
    Hát igen, a KotOR 1-2 nem akármilyen szerepjátékok, a Republic Commando sem volt rossz (csak rövid), a régi kalandjátékokról már nem is beszélve... Sajnálom, hogy megint egy minőségi játékokat produkáló stúdió jutott idáig. Mondjuk az ilyen legós marhaságokért, Battlefront-ért nem kár, remélem a KotOR MMO is hatalmasat fog bukni... Csináljanak rendes cRPG-t belőle, ne holmi silány MMO játékot...
  • nessboth
    NE BÁNTSÁK AZ INDYT! AZÉRT AKAROK X-BOXOT VENNI!!!!
  • Soundmaker
    Lássuk csak: Rebel Assault 1-2., X-wing (+kiegészítők +új grafikai motoros verzió), X-wing és Tie-Fighter Collectors Edition, Rouge Squadron, X-wing Alliance, Kotor 1 - 2., Jedi Knight teljes széria, Force Commander, Empire At War, X-wing vs. Tie-Figher + Balance of Power, Battlefront, Battlefront 2, Republic Commando, mit hagytam ki???? Ez az én gyűjteményem, és mind1iket bármikor előveszem és végigtolom...
  • DarkEvilPiccolo
    Itt van az a best of amit megvettem még anno:Best of SW És ezen kívűl megvettem még ezelőtt a Kotor 1(szóval ez duplán van meg), és 2-t, az összes Jedi Knight megvan, a Starfighter nevezetű gém is megvan, a The Phantom Manace is, és az X-wing gémek is megvannak. Battlefront 2, Republic Commando, Empire At War. Nagyjából ennyi az eredeti SW PC gém gyűjteményem.
  • DarkEvilPiccolo
    Hát vannak ezek a best of SW megjelenések. Azokat megvettem.
  • MrPrise
    Ha rosszul menne nekik akkor nem lenne egész oldalas álláshirdetésük a májusi Game Developer Magazine-ban (kép) és itt.

• Molnibalage
    Nem játszom SW-játékokkal...
  • matt taylor
    és ezek közül mennyit vettél meg eredetiben?
  • Broafka
    huh, reméljük túléli, jó játékokat csinál a lucasArts szerintem!
  • DarkEvilPiccolo
    Szerintem a Kotor is ott van...
  • Molnibalage
    Day of the Tentacle az isten. MINDEN idők 10 legjobb játéka között simán benne van. Jobb point & click-et azóta sem láttam bár halottam ezt-azt.
  • Hedgehunter #6
    nincs reklam semmirol nem hallottam semmit toluk.....
    Amugy meg mindent tonkre lehet tenni......
  • DarkEvilPiccolo
    Knights of the Old Republic 1, Knights of the Old Republic 2, Jedi Knight: Jedi Outcast, Jedi Knight: Jedi Academy, Battlefront 1, Battlefront 2, Republic Commando, és még talán az Empire At War, bár nekem annyira ez már nem jött be. Ki hagytam valamit? Egytől-egyig mind hatalmas siker volt! Jah és még a lego SW-k, de engem ez a téma nem nagyon hat meg, de ezek is sikeresek voltak. És ezek csak a mai SW gémek és szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy közel 100 darab SW gém létezik a világon, és szerintem mindegyik kivétel nélkül sikeres volt a maga idejében. Sőt, rengeteg olyan régi SW gém van amit ma is szívesen előveszek. A Kotort eddig 138x játszottam végig(!) Szóval ezt elég nehéz elhinni, hogy a LucasArts halódik...
    Szóval én ezt a mondatot: "ma már nagyon kevés olyan játékot adtak ki ami a mai napig ott van a játékosok gépén" megcáfolom, ha nem gond.
  • Szefmester
    úgy hogy ma már nagyon kevés olyan játékot adtak ki ami a mai napig ott van a játékosok gépén.. az RTS-eik jóformán csak buktak, az MMO-juk detto, gyak az utóbbi időben csak fps-t csináltak pár rpg-vel, holott ők anno a kalandjátékok műfajábon voltak igazán jók... Sztem ott kellene folytatniuk a dolog.. mekkora lenne már.. Day of the Tentacle folytatással..:D
  • menetrend
    Nem értem ezt. A Jedi Knight 2 óta jóformán az összes SW project tarolt. Ilyen háttérrel, hogy lehetnek zűrben?
  • Reg5
    Remélem a Lego Indiana Jones nem úgy volt sikertelen ahogy a Crysis.. De amúgy se értem, hogy miért sikertelen, elvégre a LegoSW1-2 nagy siker volt, az indi téma meg elég népszerű.
    A Battlefront 3-mat meg le ne állítsák!
  • lokko
    nagyon negatív előzetes sajtóvisszhang kell ahhoz, hogy a Force Unleashed ne legyen képes tarolni