Ötvös Tibor

Bíztató Fallout 3 képek

További képek érkeztek a Bethesda Softworks berkeiben készülgető Fallout harmadik részéről, melyek bizony elég bíztatónak tűnnek. Főleg a másodikra szeretném felhívni a figyelmet, mely a Mad Max második részének állít emléket.

Komoly érdeklődés övezi az elvileg még idén megjelenő klasszikus poszt-nukleáris akció-RPG, a Fallout harmadik részét. A játékot készítő Bethesda Softworks már bizonyított a stílusban (Oblivion 4ever!) és a jelek szerint nem okoz majd gondot egy klasszikus feltámasztása sem.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz!

Legalábbis a most megjelent képeken a hangulat nagyon rendben lévőnek tűnik, a grafikára sem lehet panasz, de hogy mindez hogyan néz ki mozgásban, még a jövő zenéje. Örömhír lehet, hogy visszatér oldalunkon segítőnk, a négylábú Dogmeat is, aki párszor kihúzhat minket a csávából. A Fallout 3 elvileg novemberben érkezik PC-re, X360-ra és PS3-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kispancsi #16
    Az író kicsit elvan szálva obliviontól, és úgy látom mások sem értik meg a dolgot: Lehet, hogy a játék iszonyat jó lesz, csak nem méltó utódja az előző részeknek. Azokat nem lehet felülmúlni, és szerintem nagyon sokunknak megfelelt a f. tactics grafikája, ha egy igazán jó történetet és világot építenek fel, mint az F2-ben.
  • Voltan #15
    Jaja, azok zseniális cégek voltak. Anno, ha egy játék elején megláttam a Westwood vagy Interplay logót, már tudtam, hogy nem lehet semmi gond :D

    Ami a Fallout 3-at illeti: Akaromakaromakaromakarom!!!
  • MrPrise #14
    Mindig sír a szemem ha az Interplay-ről van szó. Anno simán akkora karrier előtt álltak mint a Blizzard, sőt akkoriban talán még több, jó játékuk is volt mint a Blizzard-nak, aztán mégis végük lett :-( Westwood dettó. Nincs igazság.
    Bár talán jobb is így. Ha most lenne rossz a helyzetük, lehet megvette volna őket az EA és akkor már várhatnánk a Fallout 10-et ami ugyanaz lenne mint az előző 5, csak nagyobb gép kellene hozzá...
  • Randal #13
    Nem úgy lesz-a.
    Valóban washingtonban és környékén fog játszódni.
    A közlekedést a metróalagutakban lesz megoldva gyalogosan. Akkor fog tölteni a játék. Legalábbis eddig ilyesmiket lehetett hallani.
    Izometrikus nézet nem lesz, de el lehet annyira távolodni majd a felszíntől, hogy hasonlítson rá.
    Grafra valóban nem lehet panasz, kérdés a sztori és a hangulat. És az, hogy emnynire lesz RPG...
  • Atisz #12
    Ha megnézed a mai "termést" akkor tudhatnád, hogy van alapja a félelmeknek. A régi izometrikus nézet nagyon jó volt, új effektekkel megtarkítva szerintem tökéletes lenne. Szted miért fogynak ma is a stratégiai játékok amik az általad említett "2D-s felülnézetes" módot alkalmazzák?
  • Adam II #11
    Mégis mit vértatok most úgy őszintén. Egy újabb felülnézetes 2D-s kalandjátékot?
    Ha meg azt adtnának ki akkor meg azért sírnátok ,hogy jajj semmi újítás.
    De előre megmondom ha nagyszerű jázék lesz is akkor se fog nektek tetszeni.
  • shane81 #10
    Találtam egy rövid tízert:
    Fallout 3 teaser
  • dronkZero #9
    Sokat nem segítettél vele, hogy megvan eredetiben... Az Interplay is, a Black Isle is csődbe ment... (Főleg, ha az az eredeti pl a PCGuru mellé adott ingyenes melléklet formájában van meg)
  • Wittgen #8
    Remélem jó lesz. Úgyis először kipróbálom az "ingyenes full verziót" és ha tetszik, csak akkor veszem meg. Az első két rész is megvan eredetiben, ha a 3. megérdemli, akkor odakerülhet az elődök mellé.
  • opeca #7
    Ebből lehet egy nagyon jó, vagy egy nagyon sz@r játékot is kihozni.

    Meglátjuk melyik lesz.