16
-
#16 Az író kicsit elvan szálva obliviontól, és úgy látom mások sem értik meg a dolgot: Lehet, hogy a játék iszonyat jó lesz, csak nem méltó utódja az előző részeknek. Azokat nem lehet felülmúlni, és szerintem nagyon sokunknak megfelelt a f. tactics grafikája, ha egy igazán jó történetet és világot építenek fel, mint az F2-ben. -
#15 Jaja, azok zseniális cégek voltak. Anno, ha egy játék elején megláttam a Westwood vagy Interplay logót, már tudtam, hogy nem lehet semmi gond :D
Ami a Fallout 3-at illeti: Akaromakaromakaromakarom!!! -
#14 Mindig sír a szemem ha az Interplay-ről van szó. Anno simán akkora karrier előtt álltak mint a Blizzard, sőt akkoriban talán még több, jó játékuk is volt mint a Blizzard-nak, aztán mégis végük lett :-( Westwood dettó. Nincs igazság.
Bár talán jobb is így. Ha most lenne rossz a helyzetük, lehet megvette volna őket az EA és akkor már várhatnánk a Fallout 10-et ami ugyanaz lenne mint az előző 5, csak nagyobb gép kellene hozzá... -
#13 Nem úgy lesz-a.
Valóban washingtonban és környékén fog játszódni.
A közlekedést a metróalagutakban lesz megoldva gyalogosan. Akkor fog tölteni a játék. Legalábbis eddig ilyesmiket lehetett hallani.
Izometrikus nézet nem lesz, de el lehet annyira távolodni majd a felszíntől, hogy hasonlítson rá.
Grafra valóban nem lehet panasz, kérdés a sztori és a hangulat. És az, hogy emnynire lesz RPG... -
#12 Ha megnézed a mai "termést" akkor tudhatnád, hogy van alapja a félelmeknek. A régi izometrikus nézet nagyon jó volt, új effektekkel megtarkítva szerintem tökéletes lenne. Szted miért fogynak ma is a stratégiai játékok amik az általad említett "2D-s felülnézetes" módot alkalmazzák? -
#11 Mégis mit vértatok most úgy őszintén. Egy újabb felülnézetes 2D-s kalandjátékot?
Ha meg azt adtnának ki akkor meg azért sírnátok ,hogy jajj semmi újítás.
De előre megmondom ha nagyszerű jázék lesz is akkor se fog nektek tetszeni. -
shane81 #10 Találtam egy rövid tízert:
Fallout 3 teaser -
#9 Sokat nem segítettél vele, hogy megvan eredetiben... Az Interplay is, a Black Isle is csődbe ment... (Főleg, ha az az eredeti pl a PCGuru mellé adott ingyenes melléklet formájában van meg) -
Wittgen #8 Remélem jó lesz. Úgyis először kipróbálom az "ingyenes full verziót" és ha tetszik, csak akkor veszem meg. Az első két rész is megvan eredetiben, ha a 3. megérdemli, akkor odakerülhet az elődök mellé. -
opeca #7 Ebből lehet egy nagyon jó, vagy egy nagyon sz@r játékot is kihozni.
Meglátjuk melyik lesz. -
#6 Aha, akkor úgy kezdték, hogy izomból tökönrúgták a Fallout sztorit?
Washington nem kapott egy büdösnagy atomot? Valahogy úgy rémlik, hogy pont azért a "prérin" játszódik, mert ott kevesebb volt a nagyváros, kevesebb atomot kapott... -
Szellszi #5 Természetesen igazad van, de akkor adják ki new-wave RPG néven, ne pedig az egyik kedvenc (megkockáztatom, hogy a világ legjobb) játékának nevét gyalázzák le. Ez egyszerűen nem fer. :) -
gasi #4 Sajnos nem valoszinu hogy tul sok varos lenne benne, ld. faq. :
Where does Fallout 3 take place?
In the Capitol Wasteland in and around Washington, DC. -
#3 Az a rossz taktika.
Én inkább nem várok semmit, csak egy ilyen new-wave-es, konzolos, szar RPG-utánzatot, mint amilyen a többi ilyesmi. Akkor legfeljebb pozitívan csalódok... :P -
Szellszi #2 Reménykedjünk, hogy hozza a 2 hangulatát. Nagyon-nagyon reménykedjünk... -
#1 Csak ne 10 perc legyen Los Angeles-ből Las Vegasba gyalogolni! Sajnos az Obli engine-ből kiindulva erre nem sok esélyt látok...