Németh Szabolcs

Fantasy Wars képek nyitják az újévet

Az 1C Company az elmúlt években nem egy igen ígéretes darabbal dúsította a PC-s játékok kínálatát. Az Ino-Cos (az 1C része) jóvoltából májusban ismét egy hangulatos programot köszönthetünk.

Remélhetőleg mindenkinek jól teltek az ünnepek, és olyan ajándékot kapott, amilyenre vágyott. Az újévre mit is kívánhatnánk mást, mint, hogy olyan legyen végig, mint a 2007-es utolsó negyede, amikor úgy bújtak elő a jobbnál jobb címek a földből, hogy már dönteni is nehéz volt, hogy melyikkel is játszunk. Valószínűleg a Fantasy Wars nem fog ilyen dilemmák elé állítani minket, de azért a kellemes, kitalált világba ágyazott stratégia szerezhet magának néhány rajongót.

Azok se ijedjenek meg, akiknek a Fantasy Wars nem mond semmit, hiszen a játék sokáig Mythic Wars néven szerepelt a szaksajtó hasábjain. Sosem szerencsés egy befutatott márkanevet megváltoztatni, de valamiért a fejlesztők nem tudtak megbékélni az eredeti címmel, ezért májusban a Fantasy Warst keressük majd a boltok polcain.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A megjelenésről biztosat nem tudunk mondani, mert egyelőre még csak az orosz piacon talált magának forgalmazót a játék. Akik a megjelenés előtt szívesen kipróbálnák a programot, azok a hivatalos oldalról letölthetik a demót.

Fantasy Wars

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #6
    Oltári jó játék, csak kár h. már novemberben végigtoltam a 3 kampányból kettőt.
    Még jó, hogy itt az SG-n elég jól informáltak a cikkírók (mármint mikor jelenik meg, stb.). Egyébként más portálokon is úgy harangozták be a progit, ami "majd az idén" jelenik meg.
  • Giovanni Gatto #5
    Grafikailag talán, a játékmenet viszont szinte egy az egyben a Fantasy General-ra hajaz. Szóval aki szereti/szerette a Panzer General-sorozatot és a Fantasy General-t, annak szerintem mindenképpen megéri kipróbálni legalább a demo-t.
  • Szaruman #4
    Amúgy tökre úgy néz ki, mint a HoMM5, legalábbis nagyon az a stílus (grafikában).
  • Nenrandil #3
    Ez tényleg dúrva... az RPG.HU-n már leírást is olvastam róla...
  • neoG #2
    nnaaaa.ezért olvasom inkább a hozzászólásokat.sokkal többet megtudni belőle mint a cikkből
  • Giovanni Gatto #1
    Annyira jó lenne, ha a cikkíró utána nézett volna a játéknak és nem írkált volna hülyeségeket. Egy dolog, hogy a hír saját magának is ellentmond: "...ezért májusban a Fantasy Warst keressük majd a boltok polcain", majd a következő sorban "A megjelenésről biztosat nem tudunk mondani". Ami még kínosabb, hogy a Fantasy Wars november vége óta kapható Magyarországon (pl. a CD Galaxisban). Igényesség rulez!