Németh Szabolcs

Konzolokon aranylemezes az Assasin's Creed

Ami szomorú hír a számítógép tulajdonosoknak, az örömhír a konzolosoknak. Az Ubisoft bejelentette, hogy PS3-ra, illetve Xbox 360-ra hamarosan megjelenik Altair kalandja.

Az év játéka lehetett volna PC-n is az Assassin's Creed, ám a sors, avagy a fejlesztők lassúsága közbeszólt. Mert azt nem hisszük el, hogy mindig a PC-s verzió megszülése tart a legtovább. Ezt még egy olyan szimpatikus kiadó sem magyarázhatja meg, mint az Ubisoft. Valószínűleg inkább arról van szó, hogy a konzolos piac már többszöröse a "miénknek", ezért dönteni kellett, hogy mely platformokon kifizetődő még karácsony előtt megjelenni a piacon.

Egészen véletlenül a választás, mint eddig oly sokszor már, ismét a konzolos platformokra esett. Persze a hőzöngéssel nem megyünk semmire, hiszen ettől még nem érkezik meg hozzánk hamarabb Altair, de azért néha jó kinyilvánítani az embernek a tehetetlen dühét. Most már csak abban bízzunk, hogy a kamuidőt hasznosan töltik el a srácok és egy nagyon jó PC-s verzió üti a markunkat 2008-ban.

Assassin's Creed

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bence mage #9
    Sziasztok én XBOX-on nyomom és nagyon tetszik... a Kettőt már végig játszottam most az eggyel próbálkozok:D
  • belcure #8
    Sziasztok, nekem is az a probmlémám h amint felteszem a játékot, kéri h patcheljem, fel le is tölt magának 35 mb-os 1,02-es patchet, de azt irja ki h could not retrieve version number! installation will be aborted mit tegyek? a gépem elegendö neki, az lehet baj h a felbontásom 1600x1050?
  • gyuri12 #7
    nekem most itt a Witcher, ezzel eleszek addig,míg megnem jön a Hellgate:London,majd a Cod4,majd a Crysis, ezekkel szerintem eleszek még sokáig. meg ez el sem fog menni a gépemen:D
  • unknown nick #6
    Szvsz az igazi ok, hogy a konzolosok inkább nagyobb arányban megveszik, PC-n pedig nagyobb arányban lopják.
  • szurka #5
    na meg a konzolok bírják azt a grafikát, pc-re meg agyon kell optimalizálni, ami plusz időt vehet igénybe
  • STFU #4
    tuls sok pc-re a nagy nev, ezert halaszottak pc-n. nincs ebben semmi szegyelni valo, nem kene ferditeniuk ezen
  • 1Obi1 #3
    De jó hogy teljesen másról szól a cikk.
  • Tinman #2
    Nem baj, ezernyi jó gáma van/lesz.
  • kisb92 #1
    Kár :(...