Németh Szabolcs

Késik az Assassin's Creed

Egy roppant velős írásban már beszámoltunk az Ubisoft egyik siker-várományosáról. Az eredetileg novemberre ígért izgalmas akciójáték sajnos áttolódott 2008 első negyedévére.

Még az amúgy számos szemszögből nagyon szimpatikus francia fejlesztőcéggel, illetve kiadóval is megtörténik az, hogy túlvállalja magát. Ez történt most az Assassin's Creeddel, mert a tél első hónapjára ígért játékkal nem jutottak még dűlőre a fejlesztők, és további 2-3 hónap haladékot kértek.

Persze a mai játékpiacon egyáltalán nem meglepő, ha egy játék késik, sőt, azt furcsállja az ember, ha valamit időben kiadnak. A várakozás viszont nagyon emészti az embert, főleg ha egy olyan programot tettek további hosszú hetekre talonba, mint Altair kalandjai. Az ember akkor lesz igazán bosszús, amikor megtudja, hogy kizárólag a PC-s verziót várók maradnak hoppon, ugyanis az Xbox 360-as, és a PS3-as verzió az eredeti ütemterv szerint novemberben napvilágot lát.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Persze hangot adhatunk a nemtetszésünknek, de igazából változni nem fog semmi. Kénytelen - kelletlen ki kell böjtölni a fennmaradó néhány hónapot.

Assassin's Creed

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tttttom #8
    Most emugy ez a Assassin's Creed miről szól?
  • Balumann #7
    Sőt, inkább legyen gyengébb grafikája méginkább, inkább a játékmenetre koncentráljanak, legyenek benne jobb ötletek. És úgy mint az unreal 3-as motor, hogy azoknak, akiknek megvan a gépük hozzá, 30%-uknak el se indul...
  • Matyóhímzés #6
    Egy jateknal nem csak a grafika szamit, sokkal inkabba hangulat, es az otletek, szoval en nem aggodom amiatt, hogy elavulna ennek a jateknak a grafikaja, amire kijon.
    Masreszt nincs AA a kepeken, azzal azert joval szebben nezne ki.
  • wolruf #5
    Jogos :) Az ígéretek mindent visznek...
    Nah, elő is veszem a jó kis Alley Cat-et és nyomatom egy darabig. Sok kihívás, változatos pályák, humor, szavatosság (sokáig játszható ;-)...
  • wednes #4
    Azért, mert a marketing hozzászoktatot, már-már inkább eluntatott a sok HD-s videoval, meg nagyfelbontású képpel. És persze miközben késik a játék, bejelentenek egy újabb más játékot, ami a trailereken mégbrutálabbul néz ki. Már rögtön ahhoz méri az ember a dolgokat. Szal a mai világban az embernek csak a játék bejelentéseknél fog az álla leesni. Nem csak grafika miatt, hanem az igéretek miatt is.
  • wolruf #3
    Mostanában miért érzem azt, hogy meglátok egy programot amikor először bejelentik, hanyatt vágódok a grafikájától, és mire megjelenik, már semmi extra nincs abban a grafikában?! :( Jó, jó, ez még mindig szép, de annyira már nem vág hanyatt, mint az első képek és videók róla :-/
  • DagadtNinja #2
    Megallt az uto bennem ember:D De a vegen megkonnyebbultem.
  • shane81 #1
    Így talán nem csak egy sima portolást kapunk...