Németh Szabolcs

Heroes V: Tribes of the East

A Heroes 4 "bukása" után az ötödik rész ismét visszaemelte oda a sorozatot ahová való, a csúcsra. Az utolsó Heroes első kiegészítője, a Hammer of Fate szintén igen csak megosztotta a közösséget, ezért a Tribes of The East-be mindent beleadtak a fejlesztők.

Az első és legfontosabb információ a pakkal kapcsolatban, hogy "standalone" lesz, azaz a futtatásához egyetlen Heroes részre sincs szükség. Ez azoknak jó hír, akik még sosem próbálták ki a legendás sorozatot - a megszállottaknak úgyis ott van díszdobozban az összes valaha megjelent rész. A kiegészítőben egy Ork nemzet, a Savage Ork kerül a középpontba, aminek azok örülhetnek, akiknek elegük van a sok harrypotteres varázslatból, mágiából, és a nyers erőre esküsznek. Ezenfelül új kampányokkal bővül az egyjátékos részleg, valamint a Necropolis, az ork Bastion, és az Order is új küldetéssel gazdagodik.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az igazán felejthetetlen szórakozást a Heroes-oknál is a többjátékos mód rejti. A Tribes of the East-ben tizenhárom pályán izzaszthatjuk meg ellenfeleinket. Erről a játékról oldalakat lehetne írni, ezért nemsokára egy hosszabb ízelítővel kedveskedünk nektek.

Might and Magic

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Antimex #26
    Sziasztok. Nekem az a gondom van, hogy az 1.4-es patchet nem tudom felrakni, és így a magyarosítást sem. Ha valaki ebben tudna segíteni megköszönném.
  • Föcsök #25
    Sziasztok lenne egy kérdésem. Mivel én egyből a Tribes of East-ot tettem fel, tudok játszani vagy sem azokkal a hadjáratokkal ami a sima V-ben volt, mint pl az a Nikolay-os? Mert nekem csak 4 hadjárat van a hadjáratok menüpontban.
  • Edem2 #24
    Sziasztok!
    Még csak most kezdtem a játékot (az alapjátékot) de már most elakadtam! Az első szint 5. küldetésén nem tom hogy lehet az ellenséges vár előtti kaput elfoglalni, mert mindig fejlődnek és nagyon erősek. (A várat már elfoglaltam, mert odavarázsoltam magam). És hol lehet beszélni és találkozni Nikolay seregével???? Inkább ez a lényegesebb dolog, mert a céloknál igazából ez a lényeg, hogy küldjem oda Cedric-et!
    Segítsetek!

    Előre is kösz
  • baracsi #23
    ez nem warez, mert ez csak demó
  • baracsi #22
    kód: 7964-8248-7603-2676
  • krizsuli #21
    Mi az az aktivációs hülyeség a demóban? milyen kód kell?
  • baracsi #20
    telepítsd fel a DirectX 9.0c-t
  • kircsy09 #19


    ezt írja ki amikor elinditom!!
    vki pls segítsen
  • Leventuszéy #18
    Nekem máig a 4 a kedvencem, mert jól lehet a hőst is fejleszteni, ő is résztvehet a csatákban, és nem az, hogy kiegyensúlyozatlan, mert az ellenfél is csinálhat ugyanilyen hősöket, szal nem tudom, hogy miért baj, ha szaladgálnak, őket is meg lehet ölni, lehet, hogy elmenekülnek, de pl várban nem tudnak, és akkor meghalnak, vagy beveszed az összes várat, és nincs hová menekülnie, azzal is jókat lehet szórakozni, az 5 is tetszik, de nem annyira, mint a 4, 3-at, meg egyszer kipróbáltam, de nekem a hangulata túl sötét volt valamiért, félre ne értsétek, nem fikázom
  • Benedicht #17
    Meg mindig megvan a gepemen. :)