Németh Szabolcs

Sacred 2 - bizony késik

A Diablo után a Diablo 2 is igen nagy népszerűségnek örvendett, és még most is igen sokan veszik elő a veterán játékot. Vannak azonban olyanok, akik inkább a Sacredre esküsznek.

A felvezető nem kitalált mese, nagyon sokan vallják azt, hogy a Diablo 2 mellett a Sacreddal is nagyon sokat játszottak. Természetesen a Diablot nem éri utol az Ascaron játéka, de a folytatással szemben egy döntetlen közeli állapot azért megállapítható. Miközben néhanapján a kedélyünket borzolják egy esetleges Diablo 3-al, a Ascaron műhelyében már javában fejlesztik a Sacred 2-öt, amely valószínűleg szintén számtalan kellemes órával ajándékoz majd meg bennünket.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztők megígérték, hogy mindent megtesznek azért, hogy ne kelljen eltolniuk a játékot, ám sajnos ezt nem tudják betartani. A mai napon az Ascaron marketingese, Torsten Meier is megerősítette, hogy az októberi megjelenést mindenki elfelejtheti, mert a program leghamarabb 2008 első negyedében kerül forgalomba. Állítólag azért várakoztatnak meg bennünket, mert a folytatásban olyan elemek is szerepelnek majd, amelyek teljesen megújítják az akció-RPG kategóriáját. A PR-os említést tett arról is, hogy a Games Convention-on bárki kipróbálhatja majd a játékot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nighthunter #7
    sztem is egy k.va jó játék, bár meguntam.nem is csoda 1000X végigvittem.várom már a 2. részt
  • htr93 #6
    Szerintem a Sacred egy fasza játék, a bug-ok ellenére is.Keggyetlen szaggatások mellett is simán képes voltam jáccani rajtam. Habár ok, tényleg van 1-2 rossz dolog. a szigetnél én is tiszta idegbeteg voltam.Vagy a haldokló katona amikor vizet kér!Vasser!Vasser!De szerintem A sztorik is nagyon jók. A temetők főleg. Ritka jó játék. Bár ez már rég volt, és nem emlékszem rá jól, de ha minden igaz akkor a sötételfeknél van egy kígyószerű csaj egy talán szószerint 10 méteres piros kétélű fejszével. Amikor eljutottam oda, (a bátyám után) épp azt magyaráztam ( a bátyámnak), hogy de fasza lenne ha eldobná a fegyverét. ÉS ELDOBTA és tudtam használni!!!! a sebzése nagyon szar de akkoris. Ja és az itt gáz volt hogy nem kétkézre fogtam, csak simán ütöttem a kezemmel támadáskor, és a fejsze meglendült, szóval ez elég gyenge mutatvány, de azért még odabasz!Na mindegy, a küldetésekről még annyit, hogy nekem a nyúlfóbia, a strici, meg a többi küldetéses sztori is bejön... ja, és a diablo2 örök és halhatatlan, akárcsak az én megboldogult druidám... 74-es volt.
    És nem szörny( na jó, párszor poklon azér azok is,főleg ha immunisak a fizikai támadásra)hanem egy winchester formázás végzett vele.

  • psishock #5
    Eretnek! :D (sajnálja piszkítani a követ)

    Az a bughalmaz ami pl load után kivág egy szigetre ahonnan nem juthasz sehova? Vagy ahol a questek abból állnak, hogy 3 méterre a falu bejárata előtt álló 4 farkast ki kell "irtani" mert rettegnek tőlül az emberek?, Vagy a kijárat után 5 méterre szét kell ütni 6 madarat akik veszélyeztetik szegény öregember életét? Vagy a sok hasznos skillről, rettentően jól randomizált ittemekről beszéltél? A grafika természetebben ütős volt, de ez csak az elején ért kellemes meglepetés. Utána jött a hidegzuhany szépen lépésről lépésre, de a bugok voltak ami miatt végül is végérvényesen lemondtam róla.
    Thx but no tnx, talán a 2s jobb lesz, de ezt azér ne....
  • mousee #4
    Jaja, jó game, csak kegyetlenül kvára nincs optimalizálva... Egy nagyobb gépen is kegyetlen mód be tud szaggatni (tanúja voltam, ahogy egy 64bites AMD procival és másfél giga rammal szerelt gépen kb 1-2FPS- produkál :S), ha sok ellenség követ (pl ha kaszabolás nélkül akarsz átlovagolni pl a sivatagon)
  • Morden23 #3
    Detto.
  • Indigo #2
    Nem kövezek, hanem egyetértek!
  • messen #1
    "Az se' baj ha nyúl, csak röfögjön..." A Sacred szerintem egy nagyon jó game és - kövezzen aki akar - de sokkal jobb, mint a Diablo II.
    Néha még ész is kell hozzá.