Ötvös Tibor

Újabb magyar nyelvű játékok X360-ra

A Microsoft hazai képviselete alalposan elkényeszteti a magyar X360 vásárlókat. A kifejezetten női valamint kiskorú játékosok számára készített Viva Pinata magyarosítása nem igazán keltett nagy meglepetést, ám most egy vérbeli akciójáték szinkronizálásáról kaptunk hírt.

A Crackdown készítői nem kisebb személyek, mint az egykori DMA/Rockstar kilépett fejlesztői, akik távozásuk után azonnal egy futurisztikus GTA-klón elkészítésébe vágtak bele. Nos, a játék február 23-án debütál hazánkban, méghozzá teljesen magyar nyelven.



Az összes felirat, szöveg, üzenet valamint beszéd mind hazánk gyönyörű nyelvén fog megjelenni. A hírek szerint ráadásul a Crackdown nem az utolsó játék, mely magyarra is le lesz fordítva. Nos, mi mindegyiket nagy szeretettel várjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Brainpumper #11
    áááá én detto ugyanez!
    A Full Throttle indította el nálam a láncreakciót 11 évesen, minden szöveget ismételtem anélkül hogy tudtam volna hogy mit jelent, aztán ahogy suliban is egyre többet angoloztam, elkezdtem egyre többet érteni, aztán már csak egy lépés volt a hiányzó szavak kiszótárazása.... végül azon vettem észre magam hogy mindent értettem... Aztán ahogy teltek-múltak az évek, azon veszem észre magam hogy mindent értek csak úgy :D Játékok tanítottak meg angolul, Soha egy gramm nyelvkönyvet nem bújtam, csak ami kötelező volt. 2 éve megvan a felső C is.
  • Praetor #10
    A szinekkel mi történt?
  • Indigo #9
    Én is pont a játékok hatására kezdtem el intenzívebben angolt tanulni. Amikor az ember multizik, és bekerül egy jó kis közösségbe, megismerkedik emberekkel, akkor nem árt ha jól tud angolul.. És nem csak a játék miatt, évek során kb 20-25 ember került fel az msn kontaktjaim közé, akiket játékban ismertem meg, és egy részükkel a mai napig tartom a kapcsolatot.
  • winters123 #8
    hehe :D Én az 8. résszel voltam igy :) A 7-et már 16 évesen játszottam végig akkor már sokkal többet tudtam angolul.
  • VvD #7
    Én a középfokúmat sztem a FF7-nek köszönhetem. Emlékszem hazamentünk a haverommal, beraktuk minden du a lemezt és kb órákat töltöttünk szótározással, mert megakartuk érteni a sztori! :) (hozzátenném, hogy kb 12 éves voltam)
  • Morden23 #6
    Nem elsősorban a játékokBÓL, inkább a játékok MIATT.

    Ilyen szempontból kész szerencse, hogy nincsen minden magyarítva, mert radikálisan csökkenne a 6-12 évesek nyelvtanulási sebessége, aztán a végén még az amerikaiakat sem szidhatnánk :D

    Amúgy meg így is, úgy is meg kell tanulni valamilyen idegen nyelvet, és még barátok közt is az angol képviseli a legkönnyebb/leghasznosabb-féle pareto-hatékonyságot.
    Szóval (mint ahogyan egyik haverom tette, amikor megkaparintotta a Gothic 2-met), szótárakat elő, legalább játék közben nem csak a kosz meg a zsír ragad a népekre :D
  • Szefmester #5
    valóban.. és ha úgy vesszük a játékokból is meg lehet tanulni bizonyos szinten.. nekem bejött így..
  • Morden23 #4
    Tanulj meg angolul. Tök hasznos, nem csak játékokhoz. :D
  • gyuri12 #3
    a videókban lévő szövegeket nem értem:) amúgy még nincs is boxom:)
  • Sanyix #2
    Minek? Nem érted azt a pár kifejezést hogy "kill 'em all", "kill" "shot"?