Németh Szabolcs

C&C 3: Tiberium Wars - jön jön jön!

Immáron nagyon közel kerültünk a stratégák következő csemegéjéhez. Alig néhány hónap, és hosszú várakozást követően ismét harcba szállhatunk a GDI, avagy a NOD oldalán.

Egészen pontosan március 28-án lehullik a lepel, és ha nem is fog éjfélkor több száz méteres sor állni a forgalmazók előtt, azért a C&C sorozat legújabb tagját sem kell félteni. A marketinggépezet már jó néhány hónapja maximumon fortyog és ontja magából az érdekességeket. Persze eme program mindenféle hírverés nélkül is szépen szakítana, hiszen olyan háttértörténet van mögötte, ami már több millió lelket végérvényesen megfertőzött. A 30 pálya, izgalmas történet, fejlődőképes mesterséges intelligencia, új támadási módok, átformált kezelőfelület már csak hab a tortán.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kovecses #22
    Azt olvastam hogy holnap jelenik meg!

    De még sehol semmi!
  • atomka91 #21
    Eddig az összes Red Alert meg CnC meg Tiberium -os RTS nagyon tetszett szerintem ez is tetszeni fog :) feltéve ha addig meglesz uj gépem mert sztem mostani nem lesz elég hozzá
  • Morden23 #20
    Igen, valami hasonló, meg felfordította a gyomrom.

    "Szerintem vicces volt"

    Az lehet, csak nem paródiának készült. Ez a gáz. Ha az lett volna, akkor egy szavam nem lenne, de mivel ez "vérkomoly" volt, ezért eléggé szánakozással vegyes lenézéssel tekintek a dologra.
  • psishock #19
    Szerintem vicces volt, az egyik legszórakoztatóbb a szériában a RedAlert után talán... és ok-k voltak az erőviszonyok, mindenkinek megvolt a pozitív és a negatív tulajdonsága, de azthiszem a Generals témát már vitattuk korábban. Ha jól emlékszem akkor sem tudtunk közös nevezőre jutni, mivel különböznek a nézeteink/elvárásaink az RTS-el kapcsolatban (gondolom)
  • Morden23 #18
    A Generalsban tényleg nem tudom, mi olyan jó.

    Fantáziátlan külső, erőviszonyok totális kiegyenlítetlensége, állati unalmas játékmenet, nem túl magasszínvonalú egységek, ráadásul ótvar USA-propaganda az egész.

    Persze csak saját vélemény, de tényleg nem tudom, mit lehetett abban szeretni.
  • do2 #17
    én az összessel jáccottam.. nekem mégis a generals teccik a legjobban..
    sőt a ts nemteccett...
  • Zocsi #16
    Köhm... nekem ez egy pöppet túl-designolt! A jó öreg fapados c&c-hez képest, meg a még öregebbi düne 2höz képest, ahol órákig nézegettük az egységek rajzolt képeit a Starportban és filóztunk, hogy ha rendelünk 2 heavy tankot akkor vajon, mikor lesz legközelebb áru?
    Ellenben, mióta az EA szponzorálja a fejlesztóket, meglehetősen nagyot csökkent a presztizse a c&c játékoknak. Már a generals is a csicsára ment. Próbáltak holmi tapasztalati pontokkal valamiféle játékmenetet belevinni, de egy tapasztalt rtsezőnek semmit sem számított... Nem tudom, én a látott képek és videók alapján egy elég unalmas, hideg világot látok itt cseperedni. Oké, hogy lesznek szép effektek, de vhogy inkább játszok majd egy lan-partyt a jó öreg TA-val, ahol bár kell 300 tankkal rusholni, mégis elég 4-5 védelmi üteg és annyi volt. Meg el fogják követni a jő öreg nyersanyag dilemmát is... egy idő után elfogy és akkor aztán unalmasak vagy lezáratlanok maradnaka a lanos party-k, lsd: StarCraft... Hát naon kiváncsian várom... :S
  • psishock #15
    áh igen a CIV 1, menyit toltam win311 alatt :), nagyon addiktív körökre osztott stratégia volt. Ahogyan elnézem a 4@ azt a hatást próbálja visszahozni. Teszek vele 1 próbát a közeljövőben. Egyes haverokkal HOMM4 és 5 megy ha hot seat-ról volna szó akár 4-5 en is. Viszont, a 12-16 személyes LAN-Partyk ^_^ verhetetlenek ha a hatást nézzükk, itt mindenki saját vassal jön, álltalában nálam jövünk össze, és az egész napot (estét) áttoljuk, iszunk alatta, "pofázunk"... igen sokat is néha, van hogy úgy kell kérni az embereket, hogy legyen már elég a beszédből és gyerünk tovább :), akik pihennek azok sütnek mindíg valami finomat a konyhában dehát kaja is van, lehet hogy (egyeseknek) furán hangzik de ellenkező nemûen is vannak a társaságban és szintúgy aktívan résztvesznek a játékokban (van, hogy még átlagon felüli helyezést is érnek el :D, de különben is a feeling miatt tolják) persze a nagyon HC fiúkkal nem lehet mit tenni ;) ők érzékenyek a "büszkeségükre" (helyezésre) és ezt ki is fejezik, erőteljes szavakkal :D........... lehetne még fejtegetnem, de gondolom hogy kb sikerült kifejeznem, hogy mire is gondolok. Hétvége rulez. Ezt a hatás közel sincs pl az egyedül nyomott ADSL MMO-k hoz, ahhol inkább elveszti az ember az életérzetét, mint sem fordítva.

    Ha "ûr" stratégia akkor a StarControl szériák régebbről a menők nálam. A StarCraft régebben szintén sokat toltuk LANba "kisvasakon" :) de mostmár rég kilőve/agyonunva (ha valaki jönne időközben a kelettel akkor előre szólok, hogy nem érdekelnek a Koreai varázslatok stb :)

  • Morden23 #14
    Párdőz, kimaradt a Homeworld 1-2 a listámból.
  • Morden23 #13
    Hát, azért vannak olyan RTS-ek, ahol volt lehetőség igényes taktikázásra (ld. StarCraft, Act of War, Star Trek: Armada 1-2, most hirtelen ennyi jut eszembe).

    Amúgy, ha nagyon kemény taktikai tervezést szeretnék, akkor vagy Rise of Nations-t kapok elő (szigorúan "embertársakkal" játszva, nem AI ellen), vagy Civilization 4-et (igaz, az körökre osztott stratégia), ám ezutóbbi mindent visz (bár nincsenek benne ordenáré robbanások, de lehet hot seat-elni, közben pofázni a játékostárssal [ha legalább 3-an vagytok, az a legjobb, van idő a körök között sörözni/filmet nézni/pofázni/satöbbi], valamint állati izgalmas. Két kedves barátommal már 2006 nyarának legeleje óta van egy még mindig be nem fejezett állásunk (igaz, nem éppen rendszeresen küldjük, hanem amikor idő/energia/kedv van rá, és a három kombinációja azért nem olyan gyakori).