Németh Szabolcs

Command & Conquer 3: Tiberium Wars - márciusban

Az RTS-ek világát örökké meghatározó Command & Conquer hosszú várakozás után újabb résszel gazdagodik.

Ez pedig nem Generals klón, hanem a fejlesztők szavait idézve igazi C&C. Olyan a folytatás, amilyen az alapjáték és a Red Alert is volt. A grafikai megvalósításra biztosan nem lehet majd panaszunk, de hogy minden a helyén lesz-e, arról csak a végleges verzió kézhezvétele után nyilatkozhatunk.

Klikk ide! Klikk ide!

Az biztos, hogy a C&C-t megálmodók közül már csak néhányan maradtak hírmondónak az EA LA csapatában (ők fejlesztik), szóval az ütős név, a Westwood, sajnos nincs többé.

Azért ne keseredjünk el, az EA is biztosan tudja, hogy mi forog kockán jövő év márciusában.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mousee #5
    Ezt én is megszívtam haverral. Viszont ha nem teszed fel a patchet, és csak a sima 1,0ával játszotok mindketten, akkor nem laggol. Ne kérdezd miért, mi sem tudtunk rájönni...
  • FtranX #4
    Az eddigi C&C-k legnagyobb baja a netkódjuk. Szinte minden multi játék megszakad egy idő után. Az egységek számának növekedésével játszhatatlanná lassul az egész, nem számít hogy lanon, vagy neten megy. Talán a legelső C&C-vel tudtunk jókat játszani nullmodem kábellel...
  • Sanyix #3
    Hát én inkább ezt nem az eddigiekre, hanem csak a generalsra mondanám. Ok nélkül beszaggat, full optimalizálatlan, feltűnően csal az ai, multi szar fos. Most próbáltunk zh 1.04-el multizni a haverokkal, 8 ból 2 játszmát tudtunk végigjátszani. Volt hogy baromira laggolt 1/1mbites szerverrel is, volt hogy egyszercsak kivágta, hogy a szerver leállt és mindenkit disconnectált(ezt a szöveget szervernél is), volt hogy csak elkezdett mindenkinek visszaszámolni hogy nincs kapcsolat majd timeout, és 5-en próbáltuk ki szerverként, 5 különböző gép, 5 különböző net.
  • Egerwin #2
    Ha olyan lesz mint a Red Alert, akkor nagyon fasza lesz...
    C&C for ever! :)
  • Luminas #1
    Remélhetőleg most nem csak az ötletek lesznek zseniálisak, hanem a technikai megvalósítás is. (Gépigény, iszonyatos bugok, etc, amik az eddigiekre jellemzőek voltak.. :/ )