Köhm... nekem ez egy pöppet túl-designolt! A jó öreg fapados c&c-hez képest, meg a még öregebbi düne 2höz képest, ahol órákig nézegettük az egységek rajzolt képeit a Starportban és filóztunk, hogy ha rendelünk 2 heavy tankot akkor vajon, mikor lesz legközelebb áru?
Ellenben, mióta az EA szponzorálja a fejlesztóket, meglehetősen nagyot csökkent a presztizse a c&c játékoknak. Már a generals is a csicsára ment. Próbáltak holmi tapasztalati pontokkal valamiféle játékmenetet belevinni, de egy tapasztalt rtsezőnek semmit sem számított... Nem tudom, én a látott képek és videók alapján egy elég unalmas, hideg világot látok itt cseperedni. Oké, hogy lesznek szép effektek, de vhogy inkább játszok majd egy lan-partyt a jó öreg TA-val, ahol bár kell 300 tankkal rusholni, mégis elég 4-5 védelmi üteg és annyi volt. Meg el fogják követni a jő öreg nyersanyag dilemmát is... egy idő után elfogy és akkor aztán unalmasak vagy lezáratlanok maradnaka a lanos party-k, lsd: StarCraft... Hát naon kiváncsian várom... :S