Németh Szabolcs

LotR:Battle for Middle Earth II - The Rise of the Witch-King

A Gyűrűk Ura az egyik legjobban csengő márkanév a piacon. Nem véletlen, hogy az Electronic Arts néhány éve lecsapott a biztos haszonnal kecsegtető jogokra.

A történet most egy kiegészítővel folytatódik, amire már nem is kell sokat várnunk. A program a múlt hét végén aranyra került és november 30-án minden Samu és Frodó őrült folytathatja a kalandozást a festőien szép, de veszedelmes birodalom hegységekbenl, síkságokban és völgyekben gazdag világában. Nyilván ez kissé költői túlzás, hiszen nem kalandjátékról, hanem stratégiáról van szó. Hogy a várakozási időt kicsit megkönnyítsük, néhány képpel gazdagítjuk a vizuális élmények kedvelőit, hogy még véletlenül se ugorjanak ki az ablakon az epekedés egyik húzós fázisában.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • veszelyes #17
    Hallod.
    nekem is ez a bajom. Azt irja ,hogy rakjam fel a battle 2-t. De fenn van !! ??
  • cerebrum #16
    Hali!

    Fent van az alapjáték, ennek ellenére továbbra sem akarja feltenni a kiegészítőt, hanem egyre csak az írja ki, hogy
    "You must have a copy of The Battle for Middle-Earth II installed to play the Rise of the Witch-king. The installer will now exit."

    Komolyan mondom már kezd a tököm kilenni a BfME2-vel, az alapjáték nem megy, csak 3,5 percig, hiába rakom újra, a tetves kiegészítő meg nem akar feltelepülni...
  • Vercetti 1 #15
    Köszi már nem kell a kód.Nagyobb bajom van: a játékom lengyel nyelvű (torrent) nem tudtam hogy ilyen lesz.A magyarítást feltettem de a játék nem lett magyar.Aki megtudja csinálni az írjon léccike.
  • Vercetti 1 #14
    Sziasztok valaki megadná nekem az alapjáték telepítő kódját (cd key)?
    Köszi
  • Gaga91 #13
    Hi, hogyan lehet népekkel fejlődni??? már csomót jácottam skirmish-t de nem fejlődtem egy néppel sem. Egyébként mire jó ha magasabb szintűek a népek??? még nagyon noob vagyok, PLZ help
  • jango #12
    hello! tudnátok nekem segiteni ?? felraktam a middle 2 öt és brobáltam felrakni hozzá a Witch kinget és mindig kiirt walamit h baja wan walami txt file - val hiába nyomtam az ismétre semmi!??
  • recon12 #11
    na emberek erre mondom azt hogy ízlések és pofonok
  • Indigo #10
    Egyszerűen nem volt benne igazi kihívás. Ennyi.
  • Indigo #9
    LOL! Csak nem a PC Dome-os kanduhrka beszél itt nekünk? :) Aki szerint a Warcraft 3 sehol nincs a bfme-hez képest? =))))

    Egyébként volt valami, ami miatt nekem úgy összességében mégis tetszett az első rész. Talán a hangulata, a GYűrűk Ura világ, nem tudom. De mint stratégia tényleg gyenge volt, nem kellett benne túl sokat agyalni...