Németh Szabolcs

Two Worlds - nem tolták el

A Two Worlds - közeledvén a kiadási dátumhoz - nem azért kerül hírbe, mert elcsúsztatják, hanem azért mert újabb képek érkeztek. Ilyen is van.

Nagyon sokat agonizáltak a fejlesztők és a kiadó is azon, hogy mikor kellene piacra dobni a játékot. Úgy látszik, nem taktikázták el magukat, ugyanis a Gothic 3 nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket és a kiéheztetett játékosok a Two Words-szel is vigasztalódhatnak. Mint azt Dirk P. Hassinger közel két hónapja már elmondta, a program készen van, de a tesztelésre és az ezzel járó optimalizálásra még néhány hetet mindenképpen szánni szeretnének.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Szerencsére az új képek mellé nem kaptunk megváltozott megjelenési dátumot. A Two Worlds az eddig bejelentett időpontnak megfelelően március 7-én lepi el a piacot,

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lokko #18
    nekem az Oblivion ugrott be ...
  • Tetsuo #17
    Én is kedvelem a kreativitást és a változatosságot. De ez talán nem lesz annyira xar mint a G3..
  • Morden23 #16
    Azért, mert van ló, fű meg fa?
  • szurka #15
    tyű, a lovas kép ennél oblivionabb már nem is lehetne
  • Juszufka #14
    Szerintem egy nagyrakás ember van, akiknél semmit sem tud jobban, még sem ír mindenki cikkeket az SG-re...
  • Matyóhímzés #13
    Valamit biztos jobban tud nálad, mert akkor nem ő írná SG-re cikkeket, hanem te....
  • Morden23 #12
    Irtózatos gépigénnyel nem vitatkozom, de vannak játékok, amik még pofátlanabb hardware-étvágyúak, és negyedannyi játékélményt nem adnak. Ja, és persze nem max detail-on kell küldeni, ha nincsen elég jó géped hozzá (én sem teszek így, bár nekem a gépem kiváló, a videokártya a szűk keresztmetszet).

    Idióta gépi intelligenciáról nem tudok nyilatkozni, csak pár órája játszom vele, de semmivel nem tűnnek butábbnak az enemy-k, illetve comrade-ek, mint akármilyen játékban.

    Bughegyek meg tuti vannak, szerencsére eddig nem találkoztam egyetlennel sem (ha azt leszámítjuk, hogy egyszer állástöltés alatt nemes egyszerűséggel lemerevedett a játék, de ez sem egy állandó dolog).

    NBA-t nem próbáltam, személy szerint a Fifán kívül rühelltem az összes sportjátékot mindig is (néha konzolon jó móka valami havernál sörözve, de egyedül PC-n hapfff), de a 2007-es abból is olyan bűn rossz volt, hogy ihaj.
  • Cassell #11
    Pocok a képek alatt is van 2 sor szöveg abból máris kiderül...Amúgy meg nekem mi a bajom a Gothic 3mal? Irtózatos gépigény, teljesen idióta gépi intelligencia, bughegyek... Egyébként biztos király lett csak épp az év bukása nálam az Nba live 2007-tel karöltve.
  • Pocok256 #10
    Amugy mikor is fog megjelenni a game ?
  • Matyóhímzés #9
    Csak a karakterek ne lennének olyan irgalmatlanul gyengusok, én kirugnám a helyükben karakter modellezőiket, vagy a grafikusaikat..vagy mindkettőt a fenébe. :)