18
-
lokko #18 nekem az Oblivion ugrott be ... -
#17 Én is kedvelem a kreativitást és a változatosságot. De ez talán nem lesz annyira xar mint a G3.. -
Morden23 #16 Azért, mert van ló, fű meg fa? -
szurka #15 tyű, a lovas kép ennél oblivionabb már nem is lehetne -
Juszufka #14 Szerintem egy nagyrakás ember van, akiknél semmit sem tud jobban, még sem ír mindenki cikkeket az SG-re... -
#13 Valamit biztos jobban tud nálad, mert akkor nem ő írná SG-re cikkeket, hanem te.... -
Morden23 #12 Irtózatos gépigénnyel nem vitatkozom, de vannak játékok, amik még pofátlanabb hardware-étvágyúak, és negyedannyi játékélményt nem adnak. Ja, és persze nem max detail-on kell küldeni, ha nincsen elég jó géped hozzá (én sem teszek így, bár nekem a gépem kiváló, a videokártya a szűk keresztmetszet).
Idióta gépi intelligenciáról nem tudok nyilatkozni, csak pár órája játszom vele, de semmivel nem tűnnek butábbnak az enemy-k, illetve comrade-ek, mint akármilyen játékban.
Bughegyek meg tuti vannak, szerencsére eddig nem találkoztam egyetlennel sem (ha azt leszámítjuk, hogy egyszer állástöltés alatt nemes egyszerűséggel lemerevedett a játék, de ez sem egy állandó dolog).
NBA-t nem próbáltam, személy szerint a Fifán kívül rühelltem az összes sportjátékot mindig is (néha konzolon jó móka valami havernál sörözve, de egyedül PC-n hapfff), de a 2007-es abból is olyan bűn rossz volt, hogy ihaj. -
Cassell #11 Pocok a képek alatt is van 2 sor szöveg abból máris kiderül...Amúgy meg nekem mi a bajom a Gothic 3mal? Irtózatos gépigény, teljesen idióta gépi intelligencia, bughegyek... Egyébként biztos király lett csak épp az év bukása nálam az Nba live 2007-tel karöltve. -
Pocok256 #10 Amugy mikor is fog megjelenni a game ? -
#9 Csak a karakterek ne lennének olyan irgalmatlanul gyengusok, én kirugnám a helyükben karakter modellezőiket, vagy a grafikusaikat..vagy mindkettőt a fenébe. :) -
Morden23 #8 Ohó, igazad van.
Amúgy még véletlenül sem szarozom le ezt a játékot (bár én valami miatt azt hittem, hogy ez MMO-nak készül).
Sőt, továbbmegyek, egészen pontosan IDE, ahol a feature-ök találhatóak. Na látjátok, erről beszéltem, amikor a Crysis-t szidtam, és prekognitáltam az ócska, vagy non-egzisztens sztorit. Így kell propagálni egy játékot... "freedom of choice unseen in other Role Playing Games", "Strong, non-linear storyline", "Free and unlimited character development" ésatöbbi.
Ha a fele igaz, és az is csak félig, már lesz helye a Gothic 3 mellett a gépemen. Na meg persze a Witcher-t is várogatjuk azért. -
gyuri12 #7 a lovas kép nagyon jó!:)
-
Indigo #6 Nekem semmi bajom a Gothic 3-al, már csak azért sincs mert végig sem játszottam... Helyesebben mondva épphogy csak belekukkantottam. Az akár a Gothic 3-at is felülmúlhatja félmondattal nem arra céloztam, hogy a G3 rossz, hanem arra, hogy ezt ismeretlenül nem kell lesz*rozni, mert akár jobb is lehet. Tessék megérteni amit írok :) -
Morden23 #5 Amúgy mi bajotok a Gothic 3-al? Szerintem teljesen jó játék, abszolút nem csalódtam benne (eddig). Na mondjuk nem maxfelbontáson küldöm, de így is köröket-karikákat ver a 2 grafikájára, és nem akadozik, csak közvetlenül betöltés után, illetve teleport esetén 5-15 másodpercet.
(Sorry, kihagyhatatlan: az a feeling, amikor a tök sötét barlangban morgást hallasz 5.1-ben, meggyújtod a fáklyát, és 3 darab shadowbeast áll körül... na az fenomenálisan utánozhatatlan:)) -
Morden23 #4 Na, az utolsó lovas kép az nagyon csinos. Kifejezetten hangulatos a füves-dombos-hegyvidékes táj menetelő lovaggal a középpontban. Kicsit olyan Luis Royo-hangulatú az egész (csak a bizarr maradt ki:)).
Amúgy Higany, mit koppintottak? -
Ajnasz #3 Akkor elég rossz lehet neked az utóbbi időben. Nem csak játékok terén, hanem úgy általánosan. :) -
Indigo #2 Mi nem. Mi csak a rossz játékokat utáljuk, ez pedig nem biztos hogy rossz lesz, sőt, akár a Gothic 3-at is felülmúlhatja. -
#1 Utálom a koppintásokat! Ti is?