14
 • C7
  #14
  sztem jó volt
 • psishock
  #13
  "c-c-c... van elég sok jó játék..."

  ok hallgatlak, mesélj. Ha már (le)toltam esetleg vagy próbáltam akkor szólok, mindíg szivesen ismerkednem jó (és esetleh új) játékokkal.

  "ha akar az ember, bármelyik játékban talál jót. de ha nem is akar, úgy nagyon könnyű:)"
  ez is igaz egy formában, de azok a játékok amelyikre azt mondom hogy "jó" netán "nagyszerû" abban nem kell "véresre keresnem" az izgalmat, hanem egyszerûen a játék fogja megadni, magától. Ezt egy ideje nem (igen) tapasztaltam újabban. Ha véletlenül még is találnék akkor nem értem ugyan, miért "fikáznám"? Hidd el elég sokszor "törtem" magamat, és próbáltam megszeretni 1-1 játékot, de egy idő után föladtam mert annyira lefárasztottak/felidegesítettek. Ha valami nem megy mert nem élvezes akkor az egyszerûen nem megy mert nem élvezetes :), de legalább elmondhatom, hogy biztosan próbálta és nem jött be.

  "a fórumok csak arra jók hogy valaki valamit fikázzon"
  egy fórumon sok minden más is zajlik, pl: vitázás, személyes meglátások, informálódás, poénkodás, offolás, elgondolások stb stb. Az, hogy egyesek "fikáznak" is ugyanúgy belefér a véleménykinyilvánításba, ha nincs értelmesebb hozzászólásuk, vagy egyszerûen úgy éreznek az adott téma iránt. Persze ugyanúgy mint mindent, ezt is lehet kulúráltan és annélkül is csinálni.
 • Loverman
  #12
  c-c-c... van elég sok jó játék... csak mindenki azt mondja h szar:) hidd el, csak mert ez lett a "menő". de, ha akar az ember, bármelyik játékban talál jót. de ha nem is akar, úgy nagyon könnyű:) a Jay és Néma Bob visszavág óta tudjuk hogy a fórumok csak arra jók hogy valaki valamit fikázzon, és ez így is van sajnos.
 • psishock
  #11
  "ez a film szar, ez a játék szar"

  hidd el ha az ellenkezője lenne, akkor azt hallanád :), filmet már több mint egy éve nem is néztem, tv-t már évek óta, de "jó" játékkal is csak elvétve találkozni a csomó "olcsó" mellett. Ez a mai tendencia. Ami valamire való lenne azt meg valahogy divat lett mindíg a "következő évre" halasztani. Az is lehet, hogy most mindenki a dx10-et várja azért halasztanak. Nem tudom, de nem igen pozitív az biztos.
 • Loverman
  #10
  persze, ha erre van igény, akkor legyen csak...
 • Loverman
  #9
  nem erről írtam... írjanak csak a hírröl az emberek, de néha nem lehetne legalább évente egy cikkről pozitív hangvételű dolgot írni?:) nem csak azt hogy "ez a film szar, ez a játék szar" stb stb
 • Szkifi
  #8
  Kullanccsal is lehet majd menni? :D
 • Normal
  #7
  Jah, és ott van a Freedom Force, amiben olyan szuperhősöket rax össze, amilyeneket akarsz. Talán kicsit jobb, nem?
 • psishock
  #6
  Minek. Kár lenne a fáradságért, a nagyátlag részéről egyáltalán nincs igény rá. Nem a "frappáns" fogalmazások, stb érdeklik az embereket, hanem "maga" a hír.
 • Loverman
  #5
  miért nem lehet egyszer egy cikkből valami jót is kihozni...........
 • Adam II
  #4
  De gáz
 • gyuri12
  #3
  jah észrevettem LOL
 • ScarY MAN
  #2
  eszrevettetek hogy spiderman az osszes kepen mjdnem ugyan abba a pozba van?
  kiveve az elso kepet...
 • psishock
  #1
  már megint 1 (szerintem) megszokottan unalmas marvel akciójátékot kapunk a kezünk alá. érdekes volt a "játék hivatalos oldalán", hogy amikor a game info-ra kattintottam izomból tolta az arcomba a szebbnél-szebb screenshot-okat, és a változatos karakterlistát. Gondoltam magamban: /figyu ok, vágom én hogy ilyen meg olyan "jól" néz ki, de én csak infomációt akartam a játékról, és a feature-k ról/... Egy idő után figyelmes lettem a jobb szélső oldalon egy keskeny sávra, ahova ugyanis besûrítették elméletileg az összes lényeges tudnivalót a játékról. Miután kiszûrtem a lényeget, a legnagyobb erényük a 140 marvel karakter volt akiknek elméletileg egy részük irányítható is, a többi meg néha-néha "előfordul". Hát ezzel a nekifutással nekem nem dobták be a szívembe magukat, de ha valaki HC marvel fan annak lehet, hogy (ez is) bejön.