Németh Szabolcs

Runaway 2: The Dream of the Turtle

Mikor 2003 augusztusában megjelent a Runaway: Road Adventure, talán még a fejlesztők sem gondolták, hogy hatalmas siker lesz Brian és Gina kalandja.

Amit akkor még nem hittek, az mára valósággá vált. A Runaway első részéből több mint 600 000 példányt adtak el Európa-szerte, ezzel a 2000-es évek egyik legjobban fogyó kalandjává nőtte ki magát a Runaway. A sikeren felbuzdulva idén, három évvel az első rész érkezése után, küszöbön a The Dream of the Turtle, azaz a folytatás.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Szerencsére a Pendulo Studios nem esett abba a hibába, hogy a mostani trendet kövesse. Nem váltott át Crysist megszégyenítő grafikahajhászásba, hanem maradt a már jól bevált megrajzolt alapokon. Természetesen azért változott a játék külalakja, hiszen mégiscsak eltelt három év. A karakterek finomabban kidolgozottak és a környezet is jóval részletgazdagabb, mint az elődben. Ezen felül több mint egy óra átvezető videó anyaggal is csábít majd minket a program.

A fejlesztők ígérete szerint a folytatás sokkal viccesebb és fondorlatosabb lesz, mint a Road Adventure és a kellő zenei aláfestésről is gondoskodtak. Brian és Gina kalandozása hat kampányban lesz összefoglalva, amelyek során több mint száz helyszínen fordulunk majd meg. A repertoár igen széles, hiszen Alaszkán át Hawaii-t is útba ejtjük, majd egy szinte áthatolhatatlan dzsungel kellős közepébe pottyanunk, víz alatti városokban is búvárkodhatunk, vagy ha a sors úgy hozza, a nyílt tengeren egy hatalmas yacht fedélzetén kóborolhatunk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


A játék alapelve természetesen nem változott. Egyszóval mindenkinek meresztenie kell a szemét, hogy megtalálja azokat a bizonyos tárgyakat, amire szüksége lehet a továbblépésben. A megjelenésről pontos dátumot még nem tettek közzé, de annyit tudunk, hogy őszre várják az érkezését.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Johnny23 #12
    sziasztok!

    felbontást lehet állitani ebben a játékban?
  • Axon #11
    Annak is megvolt azért a maga értelme, bár én is itt szí..tam vele órákat mire rájöttem. Eszméletlenül nehéz és fusztráló játék volt, de mégis a képernyő elé szegezett valami miatt.
  • Mice #10
    na most az ok, hogy a filmeknél az új részeknél nem lövik le a poént de magam és aki még nem játszott az első résszel kedvéért elárulja valaki az első rész miről szólt?
  • rotator #9
    Reméljük, nem lesz olyan, hogy a játék egy pontján egy táskába benézve nem talál semmit az ürge, de fél órával később újra belenézve már igen... mert ettől a falra tudtam volna mászni néha!!!
  • Falatka2003 #8
    Emléxem, mikor felraktam a gépre és elindítottam, be volt kapcsolva a tv is és asszony pont látta az introt, aztán meglepődött, hogy nem rajzfilm, hanem játék... :)

    OFF

    Sanitarium game rémlik valakinek? Na, az nagyon ott volt sztoriban. Csak szedegettem az államat, hogy most akkor mi a franc is történik? Hogy baleset után elmegyógyintézetben ébredtem, az még oké, de hogy azután félig növénnyé változtatott gyerekek között kóricáltam, majd a saját halott húgom bőrébe bújtam egy szür- és irreális cirkuszban, aztán jó indián isten lettem, aki megküzd a gonosszal, az nem volt gyenge. És a végén mindennek volt értelme is! Azt hiszem, az a játék megismételhetetlen. Aki nem ismeri, keresse. Bár eléggé elspoilerkedtem a dolgot. Bocs.

    ON
  • NorbyI #7
    Nekem megvolt az első rész kétszer is. :)
    Nagy királyság már alig várom a másodikat.
    Jah és igen Point and Click a stílusa, sajna egyre ritkábban jelennek meg ilyen gyöngyszemek.
  • djpedro #6
    Az első rész is nagyon király volt, na meg persze elég nehéz...csak nekem bugos volt egy résznél és nem engedett tovább és sajnos nem játszottam végig...na de mindegy jön a folytatás amit tutira mexerzek!
  • Gerbill #5
    Az első résszel nem játszottam, de a képek alapján tetszik, és általában szeretem a hasonló kalandjátékokat, szóval várom. Amúgy milyen stílusú? Poin and Click
  • mousee #4
    Ez sütemény játék lesz majd :)
  • galocza #3
    ha a revolution átmegy 3dbe és még dobja is nicot, van ki helyükre lépjen, szerencsére...