Németh Szabolcs

Crysis - ez egyszerűen nem lehet igaz

Öveket bekapcsolni és tessék ámulni-bámulni. A most következő kép kizárólag erős idegzetű olvasóink számára fogyasztható.

Mielőtt valami horrorisztikus látványra asszociálnánk, megnyugtatok mindenkit, hogy erről szó sincs. Ennek ellenére valami eszméletlen képet mutatunk be nektek. A képen a jobb oldalon a Crysis megjelenítése, míg a bal oldalon a valóságos ábrázolás található.

Klikk ide!

A grafikai motort egyedül az egyelőre a valósághoz képest még gyenge növényzet, illetve a felhők "árnyéktalansága" különbözteti meg a fotótól. Ha egy mondatban kéne összefoglalni a DirectX 10-es megoldást, akkor mindössze ennyit mondhatunk: lenyűgöző.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dragooon #68
    valszeg még nagyon nincs és nagyon nem is lesz egy ideig...
  • 444 #67
    honnan lehet letölteni a demot ha van?
  • Psyho06 #66
    hűűűű,de széééép,kur*v*ára nem érdekel...Következő cikk meg az lesz hogy,"bukás volt a crysis,szuper grafika de semmi történet,az év bukása
  • Permissive #65
    hello, az alapvető probléma (leszámítva a dx10 karikat) a konfog lesz, ugyanis a vista a "régi" fay cry-hoz minimum 2 giga ramot kér (de az tényleg az alap), no meg dualmagos procira lesz optimalizálva, úgyhogy roppant kíváncsi vagyok hogy a játékból (mint játszható és élvezhető szinten) mi is fog majd kisűlni, mert az ilyen konfigok még "odakint" sem mindennaposak:)))
    (szerintem csak sima "vetítés" az egész, mert a dx10-ből csak keveset fog használni a játék, de a felhasználókat ugye serkenteni kell az újjabb cuccok vásárlására:))))
  • irkab1rka #64
    dear szakértők. szerintem vegyétek a fáradtságot, töltsétek ki a valve statisztikai kérdőívét, és nézzétek meg, hogy milye is van az átlag usernek.
    Ugy értem a CS és cs:S átlagusernek. 512M-ás vidkari? meg fogtok lepődni kisbarátaim :D
  • moRtiZ #63
    Szep, kicsit pislogtam, de majd kiderul milyen mozgasba. Majd utana mondok konkretabbat. :)
  • koschwarz #62
    pfff, ma még a 256-os kari is nagy dolog. bár lehet kapni, és aki manapság pciexpressesre bővít, annak minimum ilyet érdemes vennie, de az átlag felhasználónak még így nagy dolog lesz az az 512 mb.
  • BT91 #61
    a csernobiles játék: STALKER

    amúgy amit írtál lehet télleg igaz, hogy mire kijön a játék, nem lesz olyan nagy dolog az 512-es vid.kari...
  • Beyond silence #60
    Az első játékok egyértelmű hogy nem használják ki az új directX-eket teljesen (már csak hardweres korlátok miatt is...)
  • Sanyix #59
    Amúgy nemtom honnan veszitek ezt a DX10 dolgot, nem lesz ebben a játékban fullos dx10 támogatás, csak bizonyos elemeit fogja használni, elvileg az első full, tényleg dx10-es gém a flight simulator x lesz.