Specker Balázs

A Ubisoft a Nintendo Revolutionra koncentrál

A világ egyik legnagyobb játékkiadója, a Ubisoft bejelentette, hogy kizárólag a Nintendo új konzoljára fejleszti Red Steel néven futó FPS-ét.

Az új játék napjaink Japánjában játszódik. A játékosoknak módjukban áll mind az ősi kardművészet, mind a modern hadviselés adta lehetőségeket kihasználni portyáik során. "Örömmel tölt el minket, hogy bejelenthetjük ezt az igazán izgalmas és új franchise-t, és meggyőződésünk, hogy a Red Steel igazi kötelező darab lesz a Revolution megjelenésekor" - nyilatkozta cége sajtóközleményében Serge Hascoet, az alkotói folyamatok igazgatója. "Szorosan együttműködünk a Nintendóval, hogy a forradalmian új vezérlő minden előnyét kiaknázhassuk, és olyan lenyűgöző élvezetet nyújtsunk, ami csak a Revolutionön lehetséges."

A Red Steellel legkorábban májusban, a Los Angeles-i E3 játékkiállításon találkozhat a nagyközönség. Az ígéretek szerint napjaink akciófilmjeinek stílusjegyeit és hangulatát hordozza majd magában az új játék.

"A Nintendo örömmel fogadta, hogy a Ubisoft Red Steelje is a Revolution indulóválasztékához tartozik majd. A játékipar jó néhány újító és méltán elismert játékot köszönhet a Ubisoftnak, és amit eddig láttunk a Red Steelből azt mondatja velünk, hogy remek Revolution-darabbal állunk szemben" - fogalmazott Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai részlegének értékesítési és marketingigazgatója a Gaming Horizon oldalán.

Az Ubisoft nagyon sikeres kiadó, elég csak a Splinter Cellre vagy a Raymanre gondolni, amelyekből több mint 15 millió darab talált gazdára világszerte. A Prince of Persia franchise-hoz kötődő értékesítés pedig egymagában meghaladta a 8 millió példányt. A fejlesztő várhatóan több részletet is felfed majd új játékával kapcsolatban az elkövetkező hónapokban. A Nintendo pedig az E3-on készül bemutatni Revolution konzolját és annak sokat méltatott vezérlőjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bertino #8
  mostmár arra se koncentráljanak, sokkal többet vártam tőle :|
 • zachi #7
  anyám lesz újra g3
 • bertino #6
  egyelőre koncentráljanak csak a GR3ra...
 • SötétBarom #5
  Kíváncsi vagyok, h ezek az eladások hogy függenek össze a starforceal..
 • Tetsuo #4
  jaaaaaa
 • irkab1rka #3
  nahát tyűűű
  aztademeggazdagodtaaaak
  jééé

 • Szefmester #2
  inkább... ÉLJEN AZ UBI-REVO
 • drizzt1666 #1
  Éljen a Revo!!!