Németh Szabolcs

Pár nap múlva jön a Ford Street Racing

A Ford Racing évről évre egyre szebben mutat a polcokon. Nemsokára érkezik a negyedik rész - nézzük, hogy mit is várhatunk.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Ford Racing sorozat minden gyermekbetegségen keresztülment, kezdve az iszonyat gyenge mesterséges intelligenciától az irányíthatatlanságot megközelítő vezérlésig. A grafikáról nem mondok rosszat, mert ma már elég nehézkes lenne megítélni, hogy akkoriban megállta-e a helyét. Mindössze annyi biztos, hogy a harmadik rész mindenki szerint sokkal jobbra sikeredett, mint az azt megelőző eresztések.

A sikereken felbuzdulva a világcég menedzsmentje egyre több és több teret, no meg pénzt különít el a fejlesztésre. A mostani próbálkozásban egy formájában, látványvilágában és minőségében kicserélt autós játékot köszönhetünk. Halkan azért hozzáteszem, hogy igazából csak az előzetes információk alapján mondom ezt, hiszen perdöntő véleményt majd a játék kézbevétele után ildomos mondani.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Ford Street Racingben Los Angeles napfényes utcáin róhatjuk a köröket, szakaszokat. Az előző részek nem tudták lemosni magukról a korlátoltság bűzös bélyegét, de a fejlesztők ígéretei szerint legújabb termékük soha nem látott szabadságot ad a játékosnak, hogy bizonyítsa rátermettségét.

Autóhiányban mindenesetre senki nem fog szenvedni, hisz olyan gyöngyszemek bőrülései mögé huppanhatunk, mint a nagy múltú Sierra vagy az Escort. A '68-as Mustangtól kezdve Cosworth-motoros gépeken egészen a 2007-ben megjelenő Shelby Cobra GT500-ig széles a választék, nem rossz befejezés egy amúgy is minőségi sornak.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az ígéretek szerint csodálatosan lemodellezett - törésmodellel együtt! - autók mellé 24 pályát kapunk, amelyeken a drasztikusan felturbózott irányítással bizonyíthatjuk ügyességünket. A játék gerince egy saját istálló irányítása lesz, aminek a fenntartásához autók javításából szerezzük a megfelelő tőkét. Ha azt mondom, hogy egy versenyen belül három autót kell egyszerre irányítani, ugye meghökkentek? Pedig ez a helyzet. A feladat mindössze az, hogy a mi gépeink végezzenek az első, a második és a harmadik helyen. Ugye gyerekjáték?

Hivatalos oldal

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 12346 #9
    jól mondod:D határ fos.
  • bertino #8
    meg Eleanort is :-)
  • M@TriX #7
    "A Ford Racing évről évre egyre szebben mutat a polcokon."

    jah, csak nehogy levegye onnan valaki. ;9
  • Snecie Smicie #6
  • spydee #5
    Nem játszottam az előzőekkel, de felkeltette az érdeklődésem. Ígéretesnek látszik a képek és a leírás alapján.
  • gyunagyos #4
    Kár hogy nem az Új focus van benne
  • Minstrel #3
    Mondeot is tegyék bele, dízelt is
  • zachi #2
    hű de király
  • VRSDM #1
    tetszetős, de csak kinézetre, ha ojan lesz mint az előbbiek, csak azuccán akkor nálam elvan ásva..