Móricz Krisztián

Készülő Crytek FPS: Crysis

Egy német nyelvű játékmagazinban már néhány nappal ezelőtt megjelent pár kép egy készülő Crytek projectről, azonban eddig semmilyen más információt nem hallottunk felőle.

Most azonban megtört a jég és a fejlesztők bejelentették a második generációs CryEngine alá készített játékukat, amely a Crysis névre hallgat. Természetesen ismét egy FPS-ről van szó, de más részleteket nem osztottak meg a nagyérdeművel. Egyelőre megjelenési dátumot sem tudunk, de az biztos, hogy az Ubisofttal történt szakítás után az Electronic Artsszal szerződtek le a Crytek vezetői.

“A játékmód, a technológia folyamatos fejlesztése és az egyedülálló játékélmény megvalósítása mindig is tevékenységünk középpontjában álltak. Célunk továbbá, hogy a játékba beleépítsük saját intellektuális tőkénket is" - mondta Cevat Yerli, a Crytek elnök vezérigazgatója. "A Crysis ezen elkötelezettség mintapéldája, amely a játékosoknak a világ minden táján egy magasabb szintű FPS élményt fog biztosítani."

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A hivatalos sajtóközlemény szerint a lövöldözős játékok rajongói teljesen új játékmenettel szembesülnek, amely ellenséges környezetben alkalmazkodó taktikát, különleges páncélzattal és speciális fegyverekkel vívott küzdelmeket jelent a játékosok számára - miközben az emberiség az idegen invázióval szemben folytatott kemény összecsapás túléléséért harcol. A DirectX10 környezetre épülő CryEngine 2-ről és a játékról hamarosan további információkat közölnek. A képek a CryEngine-ből származnak.

A Crytek honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shane81 #13
    A Far Cry - Instincts és a Far Cry Instincts Predator csak Xbox 360-ra jön ki tavasszal valamikor. Mi PC-sek ezekből kimaradunk. :( Remélem ez a Crysis kárpótol minket.
  • Tiby #12
    shane81 - Szerintem még nem,de fogja valamelyik új kártya.És nem fogják kiadni az Far Cry - Instrict-et pc-re?Mert én azt olvastam a honlapján hogy jön xbox-ra.Vagy már lehet kiadták
  • shane81 #11
    DirectX 10.... Támogatja azt már hardveresen valamelyik kártya?
  • Benedekco #10
    gyerekek a cikket nem olvastátok?
    "A DirectX10 környezetre épülő CryEngine 2-ről és a játékról hamarosan további információkat közölnek. A képek a CryEngine-ből származnak." azaz a képek még nem illenek bele a cikkbe....
  • zolo #9
    U.I.:Megnéztem a gamekapcson a többi képet,így már azért jobban mutat.Csak ide nem a megfelelő képeket rakták be.A far cry-jal meg semmi bajom most is játszok vele.
  • zolo #8
    A felső két kép szerintem a far cry-ból való.Lehet hogy a többi is csak azok már az új effekkel megpakolt gameban készültek.Ezek a képek nem győztek meg.(azért nem mondom hogy nem szépek)
  • Ma2ska #7
    Dehogynem, jól esik, de egy jövendő játéknál, hogy ugy mondjam, engem mégiscsak az érdekel milyen világot varázsolnak, amiben egy meghatározott szálon, de mégiscsak interaktivan müködhetsz. Most az hogy futurisztikus göncben vagy német katonának öltözve hentelek multiban, majdnem mindegy. Ha már új játékról van szó. Jó multi az, ami kezelhető praktikusan, mozgás, fegyverek, sebesség ok, ez az alap...az igazán jó multis játékok amik csak multira vannak kihegyezve amugy is /van kivétel persze, de BF, Unreal, Quake, CS alegnépszerübbek ilyenek.
  • Librarian #6
    Hát... is-is. Kell az igényes single player, de ne mond, hogy nem szeretsz multiban hentelni néhanapján! :) Az is iszonyat jól tud esni... Feszültséglevezetés az idegesítő szomszéd láncfűrészes szétkapása nélkül! :)p
  • Ma2ska #5
    Kit érdekel a multi ahogy a sok csaló kis hülyegyerek egymást henteli, meg nethuszárkodik...egy játéknak épp a kiérlelt single rész adja meg a sava borsát..a multiban se történet, se dramaturgia, hanem bepottantanak valahova oszt gyakj, többnyire, jó néha meg kell védeni egy rádiót vagy egy szalmakunyhót.
  • Deniboj #4
    EA= késői megjelenés, rengeteg patch