62
-
martin55 #62 KIRÁLY A SWINE ÉN MÉ FÉL ÉVE NYOMOM MULTIBA MOST (-FP-)Yamaha VAGYOK:D -
Suttyooo #61 Helloka Mindenki!
Végigolvastam mit írtatok, mert régen én is rá voltam kattanva a játékra, és most ujra meg akartam szerezni. Nem volt olyan egyszerű, de azért megvan :D
Lényeg, hogy magyarok fejlesztették, ezért van alapból magyar verzió is és upgrade-k is 1.9 -ig ami asszem a legfrisebb! Adok nektek egy linket, amin a magyar 1.9-et tudjátok letölteni az összes mappal.
Nekem mindössze annyi parám volt a játékkal, hogy mikor játszani kezdtem vele és jöttek volna a fejezetek elején az introk, akkor a codex-em vagy a játék hibás - még nem jöttem rá, de nem is fontos- , tehát kifagy a játék. Ezt azzal oldottam meg, hogy az installálás helyén megkeresed a SWHIE\VIDEO_HU könyvtárat és kitrölöd belőle az összes intro AVI-t. Ekkor a játék nem találja meg és nem tudja betölteni, így nincs fagyás..... Lehet nálatok nem lesz para vele, ugyhogy először proba meg jáccani, de ha a pálya elején kilép a játékból akkor az ezért van!
GL mindenkinek!
Ha kédrés van írjatok nyugodtan a [email protected]
BB
http://www.swineclub.extra.hu/letoltes/letoltes.html
http://www.swineclub.extra.hu/letoltes/letoltes.html -
#60 Sehonnan. Besétálsz a CDGalaxisba és megveszed 900 Ft-ért a gyári magyart. -
#59 Honnan lehet a magyarítást leszedni?
Hops kicsit későn kérdez -
eu föld #58 Nekem korábban meg volt,csak eltünt a CD-je de le fogom tölteni innen. -
pixma #57 mindeggy ez már kész!
Csak a 3. pályán elakadtam!!!Valaki segítene?
-
pixma #56 VALAKIIIIIII segiiiiitsen!!
Valamiért nem installálja!!
Vagy csak én bénázok!!!???
Kritikától kiméljetek!!LOL Valaki segítene???
Előre is kössz! -
Roni0094 #55 -
Cat #54 magyart nem lehet online közzétenni, mivel nem birtokolja a magyar cég a jogokat. -
#53 mivel a file neve swine_en.exe ezért feltételezhető, hogy angol! -
starwars11 #52 szerintetek magyar mert akkor máshonnan töltöm le???!!! -
spk202 #51 nekem ez Guru mell. van meg
-
spk202 #50 igen a Stormemirgon (nem tom ho ez a pontos nrve) fejleszette
-
zachi #49 ugye ez magyar -
Jeges14 #48 ha valakinek kell 2 gigás mail akkor írjon nekem az [email protected] ra mert kell meghívó -
dankokaka #47 hehe nekem alapból magyar nyelven van meg már vagy két éve asszem a ujsághoz volt mer nekem má ugy irták ki magyarul végig vittem nyuszik jobban bejöttek pedig a mlackonak is ua a küldetések csak visza fele a videók coolok maga a játékmenet is -
ivit #46 -
ivit #45 szerintem franko h ingyen letoltheto:)))
-
LVZSN #44 Franko hogy ingyen letölthető... -
Sas Alexander #43 Én se értem. Még egy haverom beszélt nekem erről ajátékról, de hol volt akkor még 2001? Vagy csak az angol verzió jelent meg akkor? -
tomo #42 nem lehet. -
hitch #41 Hol Lehet a Swine hoz magyaritást Szerezni.Vki help. -
#40 lol, de nagy hülye vagy :D -
blakshep #39 nemlátok screenshotok közt egy desznyót,de még nyulat sem
-
Kannibal #38 ezt én sem értem!
2000.decemberében megvolt a teljes játék úgy, hogy 2001.októberében adták ki? -
#37 én ezt nem értem!
nekem már vagy 5 éve megvan a SWINE -
#36 Én ezt nem értem. Felrakom a S.W.I.N.E. -t, nem indul el. Amikor kilép meg midnen csomó hibaüzzenetet vág a pofámba a windows. Restart, erre nincs hang. Ugyanez van a Tonihúkkal is, hogy törli a hangkártyám driverét. DE MIÉRT? -
Akuma #35 leszedtem ezt a gamét és kellemesen csalódtam :)
aranyos videók vannak benne :) -
#34 A S.W.I.N.E. -nal kapcsolatban (mivel mindkét, azaz a magyar és az angol verzió is megvan):
Az angol verzióban [tehát, amit most mindenki szabadon letölthet a fejlesztő Stormregion oldaláról] 5 multi pályával több van.
Angolban: 19
Magyarban: 14
Mivel az átvezető animációk DivX-ben vannak, ráadásul egy külön könyvtárban, a két verzió [angol vs. magyar] könnyedén kicserélhető:
Angolban: "video_en" könyvtár
Magyarban: "video_hu" könyvtár
A probléma a 130 MB-nyi méret - e-mailben tehát senkinek sem lehet elküldeni...
A magyar szöveg a telepítés folyamán belekerül a ~830 MB-os "swine01.pak" fájlba. Így a magyar szöveg nem nyerhető ki.
Az angol verzió rendelkezik egy plus "swine video playback off mode" bat fájllal a telepített játék gyökerében.
Ezzel azoknak akartam segíteni, akik a magyarításra vágynak. Gyakorlatilag nem oldható meg a szöveges és a video magyarítás együttesen. Csak az átvezetők másolhatók az angolra.
[ezt a kommentet a Magyarítások Portál vonatkozó fórumába írtam be korábban] -
pauly #33 http://index.hu/tech/szoftver/panzers1213/ -
#32 "Mostanában meg ezek a rágalmazások"
Bővebben? -
quentit #31 Nem is csoda, hogy rászánták magukat, mert mostanában mélyrepülésben van a hírnevük... Persze marketinggel fényezik magukat, de ez csak a látszat...
Persze a S.W.I.N.E. nekem is az egyik kedvenc játékom volt, csak kár, hogy a fejlesztők 90%-a már nem dolgozik náluk... A Panzers után a legtöbben felálltak (a kemény mag), talán nem véletlenül... Mostanában meg ezek a rágalmazások.... Ha igaz lenne amit állítanak, akkor közös megegyezésre törekednének SZVSZ
Mindegy, ez a S.W.I.N.E. értékét nem csökkenti, megyek is és játszok vele egy kört -
Mr Gumby #30 Uh, csak ballábbal keltem... -
Plutonium #29 Igen igen nemes gesztus a Stormregion-tól, hogy elérhetővé tette ingyen ezt a játékot. Példát vehetne róluk más esetleg nem csak magyar fejlesztő cég, társaság is. Remek! :) -
#28 Király, tényleg hála a fejlesztőknek, ezt mások is követhetnék! -
0Cupi0 #27 *ezért NEM töltöm le :D -
0Cupi0 #26 régen én is toltam, de még megvan szal ezért töltöm le :P szerintem elmegy... :P -
raingun #25 Ez eg ynagyon pofás és eredeti játék volt, 4 éves még is ott van még a szeren!
Kár hogy nekem sokszor fagyott ki..., de talán csak videó kari probléma volt -
#24 Ha "szar" úgy sincs szükséged rá. -
Peterus #23 Puter ez a játék magyar alapvetően, csak nincs magyar szöveg benne