Hörcsöki Szabolcs

A fantasy hajnala - új stratégia készül

A Reverie Entertainment első játéka egy hagyományos alapokon nyugvó fantasy stratégia lesz, a Dawn of Fantasy megjelenésének időpontja még nem ismert.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A valós idejű stratégiákat meglehetősen gyakran teszik (mostanában) fantasy környezetbe, ez talán megnyugtatja az elsőjátékos fejlesztőket a siker és a bukás esélyeit illetően. A műfajtól ez nem is áll távol, hiszen az első RTS, a Dune 2 annak idején Frank Herbert Dűnéjének világát vette kölcsön. Ugyanakkor nagyon nehéz műfaj, hiszen tavaly is, és szerencsére idén is számos húzónév jelenik meg, a sok neves versenyző között bizony tényleg nehéz labdába rúgni.

Ennek ellenére a Dawn of Fantasy a képek alapján (a honlapon a filmek sajnos nem működnek) elég erős próbálkozásnak látszik, őszintén remélem, hogy egy csapnivaló kezelőfelület, egy érdektelen játékmenet vagy egy rosszul optimalizált grafikai motor nem vágja haza a projektet, igaz, egy kezdő fejlesztőcégnél felér egy halálos ítélettel egy hibáktól hemzsegő program kiadása (láttunk már rá elég példát).

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tpe #1