Hörcsöki Szabolcs

Gauntlet: Seven Sorrow - új szerepjáték a Midwaytől

Az Unreal Tournament 2007 kiadásáért is felelős Midway a napokban megjelenő Area 51 mellett egy másik, ezúttal fantasy szerepjátékot is fejleszt, Gauntlet: Seven Sorrow címmel.

A karácsonyra megjelenő háromdimenziós szerepjáték története nem sokban tér el egy átlagos fantasy történettől. Négy halhatatlan hős útnak indul, hogy megdöntse egy gonosz uralkodó hatalmát. Kudarcot vallanak és egy föld alatti fához kötözik őket, ahonnan nagy üggyel-bajjal elszabadulnak és - mivel nagyon berágtak az öreg gonoszra - most már feltett szándékuk, hogy elintézzék az uralkodót.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Ezt a lehangolóan hétköznapi történetet azért sikerült legalább grafikailag valamennyire színvonalassá tenni, bár nem hiszem, hogy idén karácsonykor - ami valószínűleg az egyik legizgalmasabb periódus egy játékos életében - ki tud bújni a névtelenségből. Ebben a műfajban addig azért történik egy s más. A játék megjelenése PS2-n és Xbox-on várható, bár PC verzióra vonatkozó információk is fellelhetőek a weben.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hPi #1
    "...ki tud bújni a névtelenségből."
    Max Magyarországon tűnhet a játék névtelennek. A tengerentúlon a Gauntlet elég ismert játék idestova 20 éve. Volt már jópár része, konzolon is.
    Ideje lenne egy színvonalas PC verziót is pacra dobni. Jöhet...