Alex

Dungeon Siege kiegészítő nemsokára

A Microsoft játékrészlege nyilvánosságra hozta, hogy a Dungeon Siege kiegészítője, a Legends of Aranna fejlesztése befejeződőtt, és megjelenése a boltokban jövő hónapban várható.

A kiegészítőt a Mad Doc Software programozói készítették, és a dobozban az eredeti Dungeon Siege is megtalálható lesz. Az előző részt a Gas Powered Games készítette, és habár első termékük volt, mégis hatalmas sikert aratott. A játékmenet ugyan nem volt valami változatos - szabvány Diabló stílusu kaszabolás -, de grafikája és egyszerűsége miatt mégis nagy példányszámban kelt el. A kiegészítőhöz új embereket akartak bevonni, ezért társultak a Mad Doc csapatával.

A névadó Aranna egy elveszett kontinens neve, ez szolgál az események helyszínéül. A változás jóval több, mint néhány új terület és ismeretlen bestia: mi magunk is szörnyeteggé változhatunk. Aranna világán élt valamikor az Utrean civilizáció, egy a világot ősi és hatalmas erejű szörnyek befogásával meghódítani akaró őrült varázslókból álló faj. A mágusok eltűnésével állataik elszabadultak, és ellenségünk kutatása közben ide vezet utunk. Feladatunk a szörnyek legyőzése és a szüleinkkel kapcsolatos rejtély megoldása, akiknek gyilkosa után kutatva kezdődőtt az első rész is.

Klikk ide! Klikk ide!

A megváltozott környezetnek megfelelően már nemcsak emberek és teherhordó szamarunk alkothatja csapatunkat, hanem Utreanok és félóriások is segítenek a démoni lények kiirtásában, és a csacsit leváltó lény is jelentős harci potenciállal bír. A környezet - Aranna sziget voltából fakadóan - trópusi környezetből és számtalan, ellenfelekkel benépesített földalatti barlangból áll.

Klikk ide! Klikk ide!

Többjátékos változat esetén áthozhatjuk az első részben megerősődött karakterünket, de egyéni játéknál a nulláról kell indulnunk, mintha egy teljesen új rész lenne. A kezdeti gyors fejlődést új tárgyak, varázslatok és egyéb lehetőségek gyorsítják fel. A játék előrehaladtával megtalálhatjuk szüleink fegyvereit és páncélját is, és számtalan speciális többrészes felszerelést; egyenként csupán kis bónuszokat adnak, de együtt hatalmas erőt biztosítanak.

Klikk ide! Klikk ide!

A kiegészítőben 70 új varázslat van, és számos új gyorsbillentyűt definiálva jelentősen egyszerűsítették ezek kezelését. Az élet- és varázspontokat potló italok elosztását automatikussá tehetjük a csapattagok között, beállítva hogy az elöl harcolók gyógy-, a varázslók pedig manaitalokat kapjanak. Szűrők alkalmazásával gyorsítottak a kereskedelmen is: az árusok választékát csak a minket érdeklő dolgokra szűkíthetjük.

Forgalmazása külföldön november 12-én kezdődik, ára 30 dollár lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pityogo2 #3
    Help pls vki:
    a sima DS cd-mben a Voices.dsr vagy srv, már nemtom, elromlott.
    dsiege/resour_1 -ben van.
    nagyon megköszönném, ha valaki feltudné tenni nekem 1 ftp helyre. thx
  • [HUN]PAStheLoD #1
    na ez jó lenne már