Dojcsák Dániel

Korábban jön a Call of Duty

Az Activision bejelentette, hogy a várva várt, Infinity Ward által fejlesztett II. világháborús akciójáték hamarabb megjelenik, mint azt ígérték. Az eredeti november közepei megjelenés helyett most már október végefelé a kezünkbe kapjuk.

Az kiadó a jó hír mellé még egy kis meglepetéssel is kedveskedik, hisz résztvehetünk egy játékban, melynek főnyereménye egy AlienWare számítógép, amit azt hiszem keveseknek kell bemutatni (álmaiban bárki találkozhatott már vele), illetve a játék egy példánya.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játék minden MoHaa rajongó számára kötelező darab, sőt az előzetes videókat és képeket elnézegetve komoly rajongótáborra számíthat. Három játszható fél közül választhatunk: a brit, az amerikai vagy az orosz, és a pörgős 24 single player küldetés során egyetlen célunk Berlin elfoglalása. A single rész 4 kampányból áll, amelyek szorosan kötődnek egymáshoz oda-vissza.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Multiplayerben a megszokott Szövetségesek vs. Tengelyhatalmak verziót élhetjük át LANon vagy az interneten keresztül. A 3 említett sereg eszköztárán kívűl a németek jónéhány fegyverét is kezünkbe vehetjük, melyek a megszokott módon teljesen valósághű kivitelezésűek és működésűek. Használhatunk ezen túl még járműveket is, amik tovább fokozzák az amúgy is vérpezsdítő hangulatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zaki #7
    október 29-én jelenik meg a játék
  • Kecs #5
    Én már nagyon várom ezt a játékot. Gondolom nem vagyok vele egyedül. És így nagyon megörültem a címnek: "Korábban jön a Call of Duty"
    De ugye ha jól olvastam mindenről szól a cikk, csak nem erről. Sőt még csak egy árva dátum sincs benne! Akkor most mi van??
    Tényleg előbb jelenik meg a Game, vagy ez is csak egy "Reklám" fogás, hogy minél többen olvassák el a cikket?
  • zaki #3
    lol csak most nézem, hogy a cikknél 1 kis commandos képecske van, nem kellene lecserélni? :)))
  • Hamed #2
    Remélem ebben nem félutcányi rom lesz egy pálya...
  • zaki #1
    király, már alig várom