ZAX

Aranylemezen: Z: Steel Soldiers; World War II Online

Még elviselhetőnek tekinthető csúszások után a Z: Steel Soldiers aranykorongra kerülését a háromdimenziós valós idejű stratégiai játék honlapján jelentették be. Eszerint az 1996-os Z folytatása világszerte június 8-án kerül a boltokba az Eon Digital Entertainment jóvoltából.

A Bitmap Brothers által fejlesztett játékban egy robotsereget kell majd irányítanunk a háromdimenziós környezetben, 30 küldetésen és fél tucat különleges világon keresztül. A Steel Soldiers bevallottan az akcióra, és az stratégiánk kivitelezésére koncentrál, miközben minimalizálja az erőforrásmenedzsmentre fordítandó időt. A megjelenés után még bizonyosan visszatérünk erre az ígéretes darabra.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



A World War II Online aranykorongra kerülését az SFI, Cornered Rat kiadó-fejlesztő páros együtt jelentette be. Az így júniusban már megjelenő játék egy újabb online világot jelent majd az alternatív életre vágyók egyre gyarapodó tábora számára.

Ez az univerzum a valós történelem egyik legsötétebb eseményét, a második világháborút kelti újból életre, ráadásul végtelenített verzióban... Akció tehát lesz bőven, az ígéretek szerint ez lesz a legintenzívebb vérfürdőt szolgáltató online világ a piacon - hát igen, ilyen szöveggel is lehet reklámozni. Mindenesetre a kalandor történelembarátok is nyilván rengeteg érdekességet találhatnak majd itt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A World War II Online folyamatosan fizetős játékként kerül a piacra, ám a végleges belépés előtt az első hónap ingyenes (ezután kell valamilyen fizetési módban megállapodni a folytatáshoz). Persze ha egyből megadjuk a hitelkártya-számunkat akkor is ingyenes ez az egy hó, a havidíj egyébként 9,99 USD. Aki ki szeretné próbálni, itt jelentkezzen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!