Lionel

Blitzkrieg: a háborús játékok kedvelőinek

Hamarosan újabb stratégai játékkal bővül a német CDV kiadó termékskálája. A Blitzkrieg valószínűleg 2002. negyedik negyedévében jelenik meg.

Az orosz Nival Interactive fejlesztőcsapat egy olyan történelmileg pontos, második világháborús stratégiai programon dolgozik, mely külön tartalmazza a német, az orosz és a szövetséges erők hadjáratait, így szabadon eldönthetjük, hogy kinek az oldalára állunk. A szoftvert egy olyan új 3D motorra építik fel, melyet kifejezetten az RTS programok számára fejlesztettek ki. A stratégák ennek köszönhetően eddig nem bevethető taktikai manővereket hajthatnak végre.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oneal1 #18
    dc rő lle tudod kapni
  • Timber #15
    lesz meg itt Sudden Strike vagy Blitzkrieg vero jatek ... kishazank sok mindenre kepes ^.^
  • a.carkey #12
    Szép ez a demo. Elég nehéz volt első pillanatban lekezelni a németek helyzetét, de azért sikerült és szerintem jó kis game ez. Nagyobbaknak tűnnek az egységek, mint a Sudden Strikeban és ez szerintem jobb. Szinte ua a gmae, de mégis valamivel másabb. Van benne egy hatalmas baromság, hogy az Elefantot nem tudták kilőni. A legjobb tank. Megse sérült, míg lőtték. A gyalogság rendszere is idiótábnak tűnt a SS-tól. Sokkal kevesebb lehetőséget tudtam kihozni belőlük. Az orosz tűzérség hatósugara atom jó, de a németek által pl. Sevastopolnál használt ágyú miért ennyire vacak, azt nem tudom. Az, hogy miért volt képes az Elefant, vagy a többi harckocsi fedezőtüzet adni, ha kértem, nem tudom. Arra sem jöttem rá, hogy mi a szarnak nem tudom egy ágyú hatósugarát lekérni. De lehet, hogy én bénázok itt össze-vissza. Nem rossz maga a demo, de én kevesebb lehetőséget éreztem benne, mint a SS-ban. A gyalogosok mérete picivel megnőtt, de a realitással gondok lesznek, ha ez így marad. Az ai sem tűnt géniusznak ...
  • PREMIERE1 #11
    Gondoltam felhozom a topic, mert lassan kij0n a game. Nem tudtok egy demo letöltési helyet?
  • richie.g #9
    a S.W.I.N.E.-ban legalább lehetett vásárolni...
  • I.C.ram #8
    nem ertem miert van az hogy az osszes "realis" strategia Myth, Sudden Strike, S.W.I.N.E. -ba(e)n nem lehet epitkezni pedig a valodi haborukban epitenek ki satorbazisokat vagy korhazakat! esetleg helikopter leszallopalyakat!... persze ezeke nem egy empire state building szeru epitmenyek de vegulis epuletek :))
  • Kis-Bob #7
    A Sudden Strike egy rakás fos. Már 1000-szer megbántam hogy megszereztem.
  • I.C.ram #2
    jo de azt is vedd figyelembe hogy egy strategiai jateknal nem szamit annyira az fps mint egy lovoldozosnel vagy mas akciojatekoknal