Lionel

Virtuális autóverseny az Interneten

Az Electronic Arts megjelentette a Motor City Online kliensprogramját PC-re. Az új online autóverseny szimulációval az EA.com-on keresztül lehet játszani. Az amerikai aranykort felidéző autócsodákba ülve a többi játékossal mérhetjük össze képességeinket és ügyességünket az Interneten keresztül.

Az 1930 és az 1970 között tartó korszak autói a Ford, a Chevrolet, és Chrysler engedélyével kerültek bele a programba. Versenyezhetünk például az 1932-es Deuce Couppal vagy az 1973-as Firebird Trans Ammel.

Az autókat kedvünk szerint módosíthatjuk, átalakíthatjuk a rendelkezésünkre álló több mint 2000 alkatrész segítségével. Változtatásainkat a tesztpadokon azelőtt leellenőrizhetjük, mielőtt versenyezni kezdenénk valakivel az Interneten.


A szimulációban összesen 24 pálya található, és négy különböző játékmód: Time Trial (versenyfutás az idővel), Drag (gyorsulási verseny), Circuit (normál verseny), és Street (utcai száguldozás). A Circuit módban hagyományos, zárt körívű pályákon kell minél jobb helyezést elérnünk, míg a Street módban nemcsak az ellenfeleinkre kell odafigyelnünk, hanem a gyalogosokra, a többi közlekedő járműre, és más akadályokra.

A versenyek tétje lehet néhány dollár, vagy a játékos teljes virtuális vagyona. Ha nem pénzben játszunk, akkor a cél a minél magasabb helyezés elérése a toplistán. A Motor City Community Center minden játékos pénzét és teljesítményét nyilvántartja. Amennyiben valaki kiemelkedő sikereket ér el, annak neve megjelenik a virtuális hírekben.

A kliensprogram javasolt fogyasztói ára 39.99 dollár, de a játékhoz EA.com előfizetőknek kell lennünk. A tagsági díj itt 9.99 dollár havonta (az első hónap ingyenes!).

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • John Cena #42
    nem valami szupi! bár 2001. november 5. hír:P:D
  • LordVenom #41
    Gyönyörű!
  • DAVie #35
    NFS 1,3,4,Psche2000 Rulez! Hablának feltünési mániája, de igaza is van, hol jön egy (akár mai) amcsi szar egy japánhoz? Lexus Rulez 2, de azért egy Ladás NFS-t én is megnéznék!:) Ja, és Version! Nem mindenkinek van lóvéja PS-re! byDAVie
  • Mr.Macho #32
    persze, vegyem meg a játékot, aztán meg havonta fizessek 10$? Ennyire gazdag nem vagyok. Havonta 10$, basszák meg
  • Benedekco #27
    szerintem a orosz LAD-ákba vót anyag inkább azokkal kéne versenyezni nem ilyen buzi amcsikkal
    igaz ezek is állat gépek nem olyanok mint a mostani műanyag szarok pl:BMW + Mercédesz + hihi-haha-höhö SZUZUKI HEHE-HAHI
    na mind1
    eza játék olyan szar mint a nfs2 SE, nfs3, nfs4
    a porsekéte zer az frankó vót ezé 1 fityinget nem adnék nemhogy 11e ft-t annyukat
  • _HABLA_ #20
    Siralmasan gyenge a dumád te szánalmas kis pöcs. Nem is tudom melyikőtök a lankadtabb, csökevényesebb pöcs te vagy csocso.
  • Laalee #19
    kb ez jutott eszembe miutan elolvastam retentö szinvonalas kommentedet
  • _HABLA_ #17
    Ekkora baromságokat meg honnan vettél?? Be is baszna ha a beépített anyag mennyisége határozná meg, hogy mennyire jó egy autó. Azt pedig nem kéne tényként kezelni, hogy az amerikai autók a legjobbak ugyanis ennek semmi alapja sincs.
    Örömmel látom milyen nagy elánnal vetetted bele magad az angol nyelv rejtelmeibe, még eny kicsit finomíts azokon a rendkívűl bonyolult mondatokon és ha már sikerrel letudod őket írni hiba nélkül akkor talán majd egy alapfokkal is megpróbálkozhatsz.
  • _HABLA_ #16
    Csocso neked annyira májer a szöveged hogy fájdalom olvasni. Egyszer majd én is olyan menő akarok lenni mint te.
  • versio #15
    pedig 1-2 pc-s csávo hogy odavolt ezér a gamezér

    veri a gt3-at meg stb ..

    aztán egy nagy lof..sz :)))

    egy jo játékhoz kevés a pc
    ps2 forever