Lionel

Készül a Chrome

A Techland bemutatta készülő PC-s játékprogramját, a Chrome-ot. A jövő tavasszal megjelenő taktikai akciójátékról 9 fotót hozott nyilvánosságára a lengyel fejlesztőgárda.

A történet egy távoli csillagrendszer újonnan kolonizált bolygóin játszódik, ahol a bátor fejvadásznak veszélyes küldetéseket kell végrehajtania. A reflexeket és a taktikai érzéket is alaposan megdolgoztató Chrome-ban izgalmas, egymástól eltérő környezetekben kell helytállnia a fejvadásznak. Az őserdőkben, a katonai bázisokon, a földalatti bányákban, az űrállomásokon és a holdakon bujkáló célszemélyek felkutatása nem lesz egyszerű feladat. Ehhez mérten a rendelkezésünkre álló fegyverarzenál is megfelelően széles: késsel, pisztollyal, távcsöves puskával, gépfegyverrel, plazmafegyverrel, lángszóróval és rakétakilövővel védekezhetünk az életünkre törő ellenfelekkel szemben.

Életerőnket, gyorsaságukat, lövéseink pontosságát futurisztikus implantátumokkal javíthatjuk. A küldetések során kreatívan kell használnunk a rendelkezésre álló segédeszközeinket: a zseblámpát, a radart, a hanglokátort, a különféle robbanószereket, a gyógyszercsomagokat, és a nem tüzelő fegyvereket. Lenyűgöző méretű szintek, kitűnően kidolgozott pályák, valósághű vizuális effektusok, szabadon felhasználható járművek, intelligens ellenfelek, s a jövő találmányai várják a játékosokat a Chrome-ban.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!