Spencer

Settlers 4 kiegészítők

Az Ubi Soft tervei között szerepel egy küldetéscsomag és egy kiegészítő csomag megjelentetése a Settlers 4-hez. Bár a német számítógépes civilizációépítő szimuláció negyedik része egyesek szerint kicsit izzadságszagú volt, az igazi rajongók kitörő örömmel fogadták a folyatatást. Nem is csoda, hogy Blue Byte fejlesztőcég rögtön két kiegészítőnek a fejlesztésébe is belekezdett.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Vegyük szemügyre előbb a küldetéscsomagot. A küldetéscsomag azon kívül, hogy 50 új küldetést ad a programhoz, több mint 5 hadjárattal, a játékot egy intelligens küldetésszerkesztővel is felvértezi. A Settlers 4 így képes lesz saját maga missziókat, térképeket generálni, mind multiplayer, mind singleplayer módban. A teljes értékű térképszerkesztő végre lehetőséget biztosít arra, hogy az alapoktól kezdve saját magunk építsünk fel teljesen új világokat.

Természetesen a kiegészítő csomagot is nagyító alá tettük. Izgalmas csatákra számíthatunk, ha szembeszegülünk az új néppel, a görög mitológiából elhíresült trójaiakkal, de a készítők gondos munkáját fémjelzi, hogy az eredetileg a programban lévő nációkat is feljavították egy kicsit. Ők új épületeket és egységeket kapnak, ha a kiegészítőt feltelepítjük.

A játékosok joggal kérdezhetik, ami a mi fejünkben is megfordult, hogy miért nem együtt, egyként adják ki a két csomagot? Nem valami logikus a két kiegészítő különbontása, de ennek a kis kellemetlenségnek az ellenére a Settlers rajongók biztosan nagyon fognak örülni nekik! Mindkét csomag az év végén kerül a boltokba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!