Castellum

5000 Beta Tesztelő kerestetik

A Blue Byte ismét online beta tesztet szervez, ezúttal PC gazdasági stratégiai játékuk, a The Settlers IV számára. A beta tesztelés folyamán a Settlers játékosoknak lehetőségük lesz döntő szerepet játszani a játék formálásában. Ez az alkalom nagyon korai állapota a fejlesztésnek, mivel a játék kiadását 2000 novemberére tervezik.

A zárt online beta tesztelése a The Settlers IV-nek kizárólag Internet irányítással történik. A résztvevőknek minimum 18 évesnek kell lenniük. A részt venni akaró érdeklődő játékosoknak azonnal online regisztrálni kell magukat és a kiválasztott tesztelők egy sorozatszámot fognak kapni július végén. Ezzel a sorozatszámmal tölthetik le a programot és kezdhetik meg a beta tesztelését a játéknak. A teszt jelentéseket és a javítási javaslatokat a Blue Byte-nak kell elküldeni e-mailben, amit a játék további fejlesztése során fognak felhasználni. A program a játékos számítógépén automatikusan frissítve lesz online üzemmódban a játék indításakor.

Ráadásul az online beta tesztelőknek lehetőségük lesz megbeszélni a játékról szerzett benyomásaikat egy online fórumon, amelyet a Blue Byte Game Channel kínál fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!