Spencer

Jedi Outcast: Jedi Knight II

Az E3 egyik legnépszerűbb standja a LucasArts szoftvercégé volt, ahol az 1997-ben megjelent Jedi Knight folytatását, a Jedi Outcast: Jedi Knight II programot tekinthették meg az érdeklődők. A játékot a Raven Software fejleszti, és az id Software Quake III motorját használja.

A LucasArts mindössze egyetlen egy szintet mutatott be a játékból. Ugyan a program cselekménye egy hatalmas birodalmi állomáson játszódik, a játék külső helyszínen kezdődik. A magas platform tetején elhelyezkedő állomást hatalmas hegyek veszik körül. A bemutató jól példázta, hogy a külső környezet megjelenítése mennyire részletesen kidolgozott.

A főhősünk Kyle Katarn, mindössze egy lézerfegyver és egy lézerkard büszke tulajdonosaként kezdi a programot. A fegyverünkre felszerelt célzó rendszer segítségével már nagytávolságból is leszedhetjük az ellenfeleinket, amit a LucasArts demonstrált is azzal, hogy lelőttek egy a platformon álldogáló járőrt. Jedi lovagként Katarn természetesen lézerkardjával bánik a legügyesebben. Ha aktiváljuk a kardot, a kameraállás automatikusan third-person perspektívába vált át, hasonlóan a Jedi Knight első részéhez. Lesz lehetőség arra is, hogy a kardot first-person módban használjuk, de a LucasArts szerint sokkal könnyebb vezérelni a mozgásunkat a másik nézőpontból. A legtöbb, a lézerkarddal kivitelezhető technikát a Jedi Knight-ból vették át. Egy új felhasználási lehetősége a kardnak a "saber throw". Katarn, ha akarjuk, bárkit kettészelhet egy dobással, majd a kardunk bumerángként visszarepül hozzánk. A technika kivitelezéséhez erőpontokra van szükségünk. Szintén újdonság, hogy már képesek vagyunk arra is, hogy megzavarjuk ellenfeleink gondolatait, ezzel elterelve figyelmüket, vagy információkat szedhetünk ki belőlük.

A Jedi Knight II-ben végre nem maradunk magunkra akkor sem, ha egyjátékos módban vagyunk. A játék során olyan intelligens karakterekkel futhatunk össze, akivel társulhatunk. A LucasArts egy közös harcban demonstrálta ezt a lehetőséget a nagyközönségnek.

A Raven Software a grafikát illetően is elkényeztet bennünket. A lézerkardok nyomot hagynak maguk után minden felületen, amivel érintkeznek. Ezen kívül a készítők átültették a GHOUL 2 animációs rendszert a Soldier of Fortune II-ből, illetve megduplázták a Quake III-ban maximálisan használható poligonok számát is.

Összességében a bemutatott szint lenyűgöző volt, főleg akkor, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a programot mindössze februárban kezdték el fejleszteni. A LucasArts tervei szerint a szoftver jövő ilyenkorra lesz készen.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Thor33 #40
    köszönöm szépen:)
  • ishi #39
    Ajánlom a megagames.com-ot ott a Game Fixes/PC/J/Jedi Knight II : Jedi Outcast
  • sirdond #38
    torrent
  • Thor33 #37
    Honnan lehet letölteni a teljes verziót? JK" persze
  • Thor33 #36
    GyPeti írd be bind d name xy és akkor a d-vel váltassz nevet
  • Speth #35
    leakarom tölteni. honnan lehet?
  • marsu #34
    Hi all végigjátszás itt.
  • gypeti #33
    Hi all!

    Lenne egy kérdésem. Azt hogy lehet megcsinálni hogy pl megnyomom a d -t és a nevem átvált másikra (multiban).
    A válaszokat előre is köszi.
    GyPeti
  • janos666 #32
    Heló!
    Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt!
  • Sub Bass12 #31
    Először is az utolsó kérdésedre válaszolnék: http://playercenter.freeweb.hu/
    Miután kinyirtátok Luke-kal a sith-eket menj ki mind a két hangárból amíg azt nem látod hogy mind2 oldalt,fent van két katona aki birodalmi nehéz gépfegyverrel lövöldözik..azt elősször is próbáld meg kinyírni, utána menj fel oda lifttel ,menj be az ajtón,végezzz egykis tisztogatást,aztán a az egyik oldalon van egy műszerfal,ott állítsd be így: ll

    ll ll<---ez legyen bejelölve, aztán menj a másik oldalra ott is nyomd meg a műszerfalat és kinyílt egy új hangár ahol Dessan hajója található, oda rohanj be mielőtt becsukodna végezz ismét egy kis tisztogatást, és menu fel a szellőzőhöz ott menj be...Innentől szerintem tudni fogod mit kell csinálni.