ZAX

Diablo II Expansion képek és trailer

Az alábbiakban néhány új képet és az első közzétett videót találhatjátok a Diablo II: The Lord of Destruction-ből. A képekhez bátorkodom egy-két apró megjegyzést hozzáfűzni, hátha tudok valakinek újat mondani.

Kezdjünk a főnökkel, Baallal, minden gonoszak leggonoszabbikával - már azok közül, akik túlélték a világmegmentésünket. Először nézzük meg egy vázlaton, előzetesen hogyan is tervezték csinossá tenni a rosszfiút:

Klikk ide!

Ezek után nem következhet más mint a megvalósítás, amely a kiegészítő bejátszásainak az egyik jelenetéből származik. Mit ne mondjak, förtelmesre sikerült. A képen Baal a hatalmához illően egy trónon feszít, kezében az életkövével (lifestone), amit egyfajta amulettként a nyakában hord. Még sosem érezhettük ennyire közel magunkhoz a Pusztítás Urát - és remélem, ennél közelebb nem is fogjuk -, a felvétel szinte személyes hangulatot áraszt. Felhívnám a figyelmet a lény félelmetes, félig emberi, félig démoni kisugárzására. A fején látható szarvak is az elképzelhető legszörnyűbb bestialitással görbülnek meg. A megvilágítás mesteri, beezüstözi a fertelmes koponyát, a gonoszan kiugró arcélt, ugyanakkor a szemekben még véletlenül sincs fénynek még csak a nyoma sem... Ha valakinek nagyon megtetszik a főgonosz, nem nehéz ám ilyen sármossá válni, szerintem mindössze kellő mennyiségű alkohol, no meg egy kis dohány kérdése az egész. :)

Klikk ide!

Térjünk most rá a kiegészítő egy új erős lényére, a Death Maulerre. A szörny brutális a közelharcban, nem elhanyagolható páncélját éles tüskék és csontlemezek alkotják. Ezen kívül van egy különleges képessége (amit az egyik képen bevetés közben meg is figyelhettek), mégpedig egy, a csontbörtönhöz (bone cage) hasonló varázslat: a szörny kilő valamit - ezt nem tudtam beazonosítani, hogy mi lehet -, ami az áldozat felé repedésszerűen halad a földön, majd a célpont körül három karó tör föl a földből, időlegesen bebörtönözve őt. Nézzünk tehát először a Death Maulerről is egy vázlatrajzot:

Klikk ide!

...és azt, hogyan néz ki akció közben:

Klikk ide!   Klikk ide!

A következő képen egy Druidot láthattok, aki egy jégbarlangban a Yeti fejlettebb verziójának számító Frozen Abyssokkal küzd. Ha nem tévedek itt épp el van átkozva (cursed) a druida, akinek a képzettség alapú támadása a Frost Inferno, ez a varázslónők Inferno nevű igéjének jeges változata.

Klikk ide!

Itt a druida vérfarkas formájában irtja a rosszakat - egyébként az Act Two Arcane Sanctuary helyszínén. A használt képzettsége a Feral Rage, amelyet csak farkasként tud használni, és az Attack Ratingre ad bonuszt, illetve életerő elszívásra (life steal) teszi képessé az alkalmazóját.

Klikk ide!

Persze készültünk, és az új szereplők közül az Assassint sem felejtettük el, róla következik most két kép. Az elsőn Minionokkal és Death Maulerekkel küzd a karakter, jól megfigyelhetjük rajta a Dragon Tail befejező mozdulatát. Ez a képzettség csak hatos szint után elérhető, az ellenfeleket kivégző utolsó támadást vihetjük be vele, amelyre nagyobb sebzést, bonusz Attack Ratinget ad, és visszaüti (knock back) a célpontot.

Klikk ide!

Ezen a képen az Assassin pár NJK barbárral az oldalán harcol (egyikük már le is feküdt pihenni). A használt képzettség a Dragon's Talon, amely ha minden igaz, csak annyiban különbözik a Dragon's Tailtől, hogy már első szinten felvehetjük, és gyengébb a hatása.

Klikk ide!

És végül a lényeg, az első igazi játékjeleneteket tartalmazó trailer, amiben a druidát láthatjuk akció közben, mindenféle formában:

Trailer - Bink formátum (8,4 MB)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsolt #3
    Új fórum PC játékokat kedvelők számára. Az itt feltett kérdésekre, azonnali választ kaphatsz:
    http://forum.freeweb.hu/forum.fw?f_id=szoftver

    A legjobb letöltési helyeket itt találod: megaport.hu/Letoltesek