Gyurkity Péter

20 játékkal bővít a GeForce NOW

A tavaszt további alkotások bevonásával indítják el, tartva a lépést a riválisokkal.

Az nVidia háza táján a napokban merült fel a hír, miszerint a cég már támogatja az Activision felvásárlását, bár ehhez a Microsoft részéről volt szükség további engedményekre, komoly kompromisszumra. Ezt egyebek mellett a streamingplatformok területén is felhasználják, így bár legutóbb arról írhattunk, hogy a nagy rivális Xbox Game Pass itthon is kiegészült, most az nVidia saját megoldása kapcsán jeleztek fontos előrelépést.

A cég által közzétett hivatalos bejelentésben arról olvashatunk, hogy a tavasz első hónapját a további bővítésre használják fel, ebben pedig a Microsoft is közreműködik majd, hiszen többek között a redmondi óriás égisze alá tartozó alkotások is felbukkannak a listán. Dacára annak, hogy alig 3 nap telt eddig el, a márciusi frissítés révén már 5 új címet tettek elérhetővé a szolgáltatáson belül, ezek sorrendben a Monster Hunter Rise, a Voltaire: The Vegan Vampire, a Rise of Industry, a Destiny 2: Lightfall, valamint a Battlefield 2042 Season 4: Eleventh Hour. Őket a hónap hátralévő részében számos további fejlesztés követi majd a sorban, tovább bővítve a katalógust.

A második, jóval hosszabb listán több olyan játékot látunk, amelyek új ajánlatként jelennek meg a Steam, illetve az Epic Games Store saját kínálatában. Példaként említhető a Hotel Renovator, a Big Ambitions, a DREDGE, a The Great War: Western Front, vagy akár a The Legend of Heroes: Trails to Azure, mellettük azonban már korábbi példányokat is bevonnak ebbe a körbe, hiszen az Amberial Dreams, a Disney Dreamlight Valley, a No One Survived, a Symphony of War: The Nephilim Saga, illetve a Tower of Fantasy is megjelenik itt – ez utóbbi például valamivel az augusztusi globális megjelenést követően vált csak elérhetővé a Steam adatbázisában.

Érdekesség, hogy a Command & Conquer Remastered Collection már nem szerepel a GeForce NOW kínálatában, ezt egy közelebbről meg nem nevezett technikai probléma miatt távolították el onnan, miközben 4 másik cím (Above Snakes, Heads Will Roll: Reforged, PERISH és Dark and Darker) elérhetővé válását elhalasztották.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!