Gyurkity Péter

Új játékok százait villantja fel a Steam

Az idei első rendezvényen számos alkotást próbálhatunk ki gyorsan és kényelmesen.

A Valve saját platformja már az új évben tette elérhetővé új funkcióját, amelynek révén személyre szabott ajánlásokkal segítik a számunkra potenciálisan érdekes alkotások felkutatását, azok gyors megtalálását. Most elindult a legújabb rendezvény, amely már új fejlesztések százait villantja fel, ezeket pedig mi is rögtön kipróbálhatjuk.

A napokban indult el a Steam Next Fest legújabb kiadása, amely a 2023-as év első ilyen digitális rendezvénye. A hivatalos oldalon megtaláljuk a főbb pontokat, a cég által kiemelt részleteket, ennél is fontosabb azonban, hogy a Next Fest Hub lapján a főbb kategóriákra lebontva találjuk meg az új érkezőket, amelyeket egyetlen gombon keresztül tölthetünk le és próbálhatunk ki. Természetesen ezúttal sem a teljes verzióról van szó, ezen alkotások demóit tesztelhetjük, eközben azonban livestream formájában számos további alkotást vehetünk közelebbről szemügyre.


A rendezvény első néhány napján máris kialakult a kedvencek előzetes listája, ezen több, kiemelkedően népszerű játék kapott helyet. Megemlítendő a kazamatákban való mászásra hangsúlyt helyező Dark and Darker, a túlélést megcélozó, több eltérő dimenzióban játszódó Voidtrain, a Darkest Dungeon II teljes kiadása, a System Shock újragondolt változata, valamint a poszt-apokaliptikus világban játszódó Infection Free Zone. A lapon eközben felbukkan a fent említett új funkció is, amely már személyre szabott ajánlásokkal segíti a katalógusban való böngészést.

A rendezvény február 13-ig tart, az érdeklődés szintjével nyilván nem lesz gond.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!