Gyurkity Péter

Mobilos Avatar-játék van készülőben

A Nickelodeon alkotására épül egy új fejlesztés, amely csatákat és kalandokat ígér.

A játékok szegmensén belül nemrég arról számoltunk be, hogy egyszerre 4 játékot töröl a Ubisoft, ami kissé meglepő húzás volt a cég részéről. Ezek egyike az Avatar-univerzumot jelenítette volna meg, ez azonban a mozifilmből ismert világot jelentette, most viszont a Nickelodeon hasonló nevű sorozatát használná fel az egyik játékfejlesztő.

A napokban a Square Enix London jelentette be, hogy az Avatar Generations név alatt egy vadonatúj mobilos játékot dobnának piacra. A hivatalos oldalon nem sok részletet tettek eddig közzé, mindössze egy képen vehetjük szemügyre, hogy a látvány és a dizájn terén nagyjából mire számíthatunk, bár azt szintén közölték, hogy egy körökre osztott RPG-kalandról van szó, amely az Avatar: The Last Airbender világában kapna helyet. Egy másik mondatban taktikai RPG-két jellemzik a fejlesztést, amely olyan karaktereket villant majd fel, mint Aang, Katara, Sokka, valamint Momo. Hőseink természetesen egyedire szabhatók lesznek, ez valószínűleg az appon belüli tranzakciók alkalmazására nyújt majd lehetőséget.

A fejlesztő körökre osztott csatákat, valamint egyedi kalandok sorozatát emelte ki fő attrakcióként, ezek egy olyan nyílt világban jelennének meg, amely egyben új történetek és kedvenc helyszínek, illetve események révén bővülne tovább, vagyis nem pusztán a rajongók által jól ismert részleteket láthatjuk majd viszont. A Square Enix állítása szerint a játék egyszerre több országban, ám nem mindenhol, jelenne meg, erre először Kanadában, Dániában, Dél-Afrikában, valamint Svédországban kerítenének sort, úgynevezett „soft launch” keretében, androidos és iOS-készülékeken egyaránt.

Az elkövetkező hónapokban további országok csatlakoznának a fentiekhez, a játék mindenhol ingyenes alkotásként válna elérhetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!