Pola

Duke Nukem: Endangered Species részletek

A Gathering of Developers, a 3D Realms és az Action Forms több részletet is bejelentett a Duke Nukem: Endangered Species-ről.

A játék egy hibrid, amely tartalmaz elemeket egy klasszikus PC vadászós játékból és elegyíti a fejvesztett akcióval, valamint Duke Nukem trágár viselkedésével. A játékosok hatalmas tájakat járhatnak be, ezek között lesznek dzsungelek, áramlatok, hegyek és völgyek, miközben sokféle állatra vadászhatnak. A Duke Nukem: Endangered Species-t világszerte márciusban szállítják.

Duke Nukem szerepében a játékosoknak sokféle állatot kell levadásznia számos küldetésben, amely felöleli az egész planétát. Valódi vadászképességek és a felszerelés okos használata kell ahhoz, hogy levadásszuk az állatokat és túl is éljük a küldetéseket. Mindegyik küldetés új vadászkihívásokat vonultat fel, az olyan hagyományos prédáktól kezdve, mint a cápák, krokodilok, oroszlánok, gorillák és jegesmedvék, olyan egyedekig, mint a vérfarkasok, jetik és az örjöngő T-Rexek. A zsákmányoknak olyan valósághű ösztöneik lesznek, mint düh, félelem, éhség és fájdalom, így látásukat, hallásukat és szaglásukat fogják használni arra, hogy elkerüljék Duke-ot.

Duke arzenáljában több, mint tíz fegyver található meg, mint a vadász és orvlövész karabély, vadászpuska, íjpuska, gépfegyver és pisztolyok. A Duke Nukem: Endangered Species kínál még számos régi Duke kedvencet, mint a kicsinyítő sugár, a fagyasztó sugár és a rakétameghajtású gránát, és a fegyvereknek lesz egy másodlagos, erősebb tűzerejű módja is.

A tűzerő mellett Duke használni fog jóval tipikusabb vadászfelszereléseket is, mint a szagálca, álca, hangtompító, állat csalogatók és illat kibocsátók. Duke híres napszemüvege kijelzőként fog funkcionálni, hogy analizálja a terepet, GPS információkat és zsákmány befogás adatokat szolgáltasson. Ezen kívül használható lesz optikai rendszerként is, hő és éjszakai látással, valamint optikai távcsőnek és mozgásérzékelő radarnak. Ezen kívül a játékosok igényelhetnek utánpótlást a levegőből, megnézhetik a küldetési naplót és információkat, valamint megnézhetik az iránytűjüket és a széljárást is.

Duke hangja és személyisége érintetlen marad a Duke Nukem: Endangered Species-ben. A játékosok számíthatnak a változatos ugratásokra, amely szinte eggyé vált Duke nevével. Azonban ezúttal Duke egoja nem csak a hecc kedvéért van. Bármi, amit Duke csinál, kihatással lesz az egojára. A veszélyes állatok leterítése jót fog tenni az egojának, mint ahogy a fegyverzete és felszerelése is. A negatív hatások, mint az eltévesztett lövések és a túl sok utánpótlás kérés, ellenkezőleg fognak rá hatni, így annak a lehetősége is, hogy Duke milyen fegyvereket és felszereléseket tud használni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kidlacee #19
    A Manhattan Project nem rossz el lehet szórakozni vele de a Foreverre jobban kíváncsi lennék.
  • Laalee #16
    vagysem :))
    az emberek ki tuda miert de szeretik ezeket a vadaszos szarokat az a idiota deer hunter is best sel es volt josokaig csak ertenem hogy miert... na most ezt megspekelik rusnya beszedeel az idota amcsik tuti kapkodni fognak erte....
  • Eeneke #12
    Azt hiszem én már le is mondok arról, hogy a Forever valamikor meg is jelenik. Helyette ezzel a sz*rral akarnak etetni minket? Hát lehúzhat a 3D Realms a fr*ncba! Mostmár nagyon jó játéknak kell elkészíteniük a Forevert, ha egyáltalán kész lesz valamikor. Ugye kezdték Q2-es motorral majd folytatták Unrealessel, majd UT, most Q3 ha jól tudom. Lassan az Q7 motorja se lesz elég jó.
  • kowajano #11
    pfff nagy csalodás játék lesz a többi részhez képest. Aszem a Forever nem ilyenröl szolt volna. Az ilyen dinós állatos baromságokrol még hány bört akarnak lehuzni igy is van már elég hasonlo játék Turok, Deer Hunter, stb.