Ötvös Tibor

A Diablo trónjára törhet a Pagan Online

A World of Tanks fejlesztője bemutatta legújabb játékát, mely a Diablo babérjaira tör.

A Wargaming hosszú idő után leleplezte legújabb alkotását, mely a Pagan Online címet kapta. A kapkodásra egyébként semmi oka nem is volt a csapatnak, hiszen a World of Tanks továbbra is nagyon népszerű és egy második rész is biztosan nagy bevételt hozott volna. A Pagan Online azonban egy teljes váltást jelent, hiszen a játék egy MMORPG lesz, nem kevés MOBA elemmel megfűszerezve a játékmenetet.

A Diablo-klónnak is tekinthető program kimondottan a multis játékosok számára készül, bár kapunk egy nagyon rövid, inkább amolyan felvezetőnek szánt szóló részt is. Ezt a későbbiekben majd különböző kiegészítőkkel és új küldetésekkel bővítenek majd. A Pagan Online világa a Krisztus előtti időkbe kalauzol el majd minket, amikor is az istenek dühét szabadjára engedték. A játék valamikor jövőre jelenik meg, kizárólag PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Krusade #12
  PGAK-5PYD3-FBNTN-M9286
  PGNE-H3X8N-E5ET5-TNNMR
  PGNH-SMHCT-4WUUS-V5PPT

  beta kulcsok Pagan Onlinehoz, egyétek vigyétek nekem most nincs időm rá ki próbálni.
 • wraithLord #11
  Igen, azért teljesen free to play a Diablo 3 Kínában 2015 közepe (az ott való megjelenése) óta, és az egész a mikrotranzakciókon alapul, mert eszükbe sem jutott nekik Kína felé terjeszkedni. Már eleve a játék stílusa, játékmenete nagyon elütött az előző részektől. Vajon miért...

  A Blizzard minden játékával Kínára (vagy általában a távol-keletre, Kína mellett pl. Dél-Koreára) nyit, még a Warcraft filmet is igen erős kínai anyagi támogatással csinálták.
  Nincs ezzel semmi gond, ugyanis Kínában durván negyedmilliárddal több ember él, mint Európában és az USA-ban összesen, tehát jó nagy piac, amit mind a kínai mind a külföldi cégek már régen észrevettek és kihasználnak... A Pagan CGI animációjának kinézetéből jutott eszembe, hogy talán ez is kedvezni akar a kínai/dél-koreai piacnak.

  De nem is ez a lényeg, részemről lehet neked is igazad, senki sem tévedhetetlen. Hanem:
  Nem sikerült felfognod, hogy az esetleges tévedést normálisan is lehet közölni a másikkal, és nem muszáj kisgyerekként viselkedve nekiugrani a másiknak. Kb. úgy csinálsz, mint amikor a másik leszarozza a kedvenc kisautódat. És most megint rátettél egy lapáttal... :D
 • cateran #10
  Kemeny vagy, Csoki!
  "Úgy látszik, a Diablo babérjaira törést nem is úgy értik, hogy hasonló a stílusa, műfaja, játékmenete etc., hanem hogy ezt is főleg a kínai/távol-keleti piacra szánják. :D"

  A Diablo miota is keszult a tavol-keleti piacra? Ja, hogy az uj mobilost odaszanjak....az 1 dolog...Hack and Slash ARPG lesz vagyis, ja de, olyan lesz, mint a Diablo...
  Brutto megabaromsag...
 • Sir Cryalot #9
  Lol, lattam hogy a diablo1 et meg gothic horror nevvel illetik a 3 meg epic fantasy.

  Kar hogy a ketto is az 1 sikerebol akart megelni sok tekintetben most meg mar az is non plusz ultra.

 • Mosdatlanfalusi #8
  Na, ezt pont nem ismertem eddig, bár lehet, belefutottam már valahol...
  Jelenleg amúgy három korrekt alternatívát látok a D3-ra:
  - Grim Dawn: ez mondjuk inkább a Titan Quest szellemi örököse, mindenesetre játékmechanikailag elég szórakoztató dolgokat hoztak össze
  - Torchlight II: hangulatban sok helyen hasonló, mint a D2, és modolható, tehát az alapból sekélyes end-game eléggé felturbózható.
  - Path of Exile: jelenleg AZ arpg. - és ingyenes. Viszont ez tényleg csak HC játékosoknak hoz igazi élményt, casuálként túlságosan időigényes és bonyolult.
 • ostoros #7
  Path of exile esetleg?
 • Ender Wiggin #6
  Nekem a Torchlight az új Diablo :-D
 • Archenemy #5
  Hát a zenéje jó legalább :D Majd meglesem.
 • Gladiator #4
  Ha diablot akartok, nezzetek meg a Wolcent. Nekem rohadtul bejon, kb. ilyennek kellett volna lennia a Diablo 3-nak.
 • wraithLord #3
  A karakterek hülyén néznek ki, de maga a trailer jól meg van csinálva. És tetszett az is, hogy a végén a 3 hős meghalt. De most hogy mondod, tényleg, egy videónak csak kinézete van...

  Ugye még életedben nem láttál olyat, hogy egy játék CGI videójában látott dizájn magát a játékbeli dizájnt tükrözi? De ovis fórumos szófordulatokat pufogtatni, hogy "kérlek mesélj" meg "nettó baromság" az jól megy.

  És bruttó micsoda? :D