Marcell

Aranykorongon a FIFA 2001

Az Electronic Arts bejelentette, hogy focisorozatuk legfrissebb tagjának, FIFA 2001 Major League Soccer -nek a PC-s változata arany CD-re került és október 24-én már a külföldi boltokban lesz. A FIFA 2001-ben 17 különböző nemzeti bajnokság és több mint 60 nemzet gárdája szerepel majd, az összes sportolóval, és valódi felszerelésükkel.
Természetesen a mesterséges intelligenciát idén is tovább fejlesztették a készítők, így élethű stratégiát és ellentaktikát alkalmazhatunk majd.

Klikk ide!   Klikk ide!

További újítás lesz még, hogy az oldalvonalon edzők, biztosnági emberek és csapattársak sürgölődnek majd. Remek látvány lesz, ahogy a felhők áthaladnak a stadion felett, és az, hogy időjárás-változásnál a fényviszonyok megváltoznak. A sorozatban most először láthatjuk a partjelzőket, akik zászlójelekkel intik be a lest, a szögletet, stb. Az éneklő szurkolók buzdítása sokat segíthet a hazai csapatnak, sőt lesznek zászlólengető nézők is. A hagyományoknak megfelelően idén is sok játékmódból választhatunk, úgy mint bajnokság, kupa és az egyéni módok.
Fontos még megemlíteni, hogy a 2001-es kiadás az internetes játékot is támogatni fogja!

Meg NEM erősített információm szerint Lazio - Manchester United meccset játszhatunk majd a demóban...
Ne felejtsétek, már csak 10 nap van hátra!

FIFA 2001 előzetes

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!