Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Command & Conquer: Red Alert Online

Csak mobilokra jelenik meg a Command & Conquer: Red Alert Online.

A Westwood nevével fémjelzett Command & Conquer széria sajnos csúnyán végezte és ma már nem nagyon akad olyan stratégia-rajongó, aki várná az új részeket. Az egyre csökkenő minőségű bejegyzések megtették hatásukat. Az EA nem is nagyon erőltette az elmúlt években a franchise-t, ma azonban mégis bejelentettek egy új bejegyzést Command & Conquer: Red Alert Online címmel.

A fejlesztést a kínai Tencent végzi és a jelenlegi állás szerint csak mobilokra jelenik meg és kizárólag az ázsiai piacon. Ez persze nem jelenti azt, hogy a későbbiek folyamán nem látogat majd el nyugatra is, de sajnos, a most megjelent, magát a játékmenetet is bemutató videó alapján nem túl valószínű a dolog. A Red Alert Online jövőre jelenik meg, elméletileg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    És miért néz ki úgy, mint a Red Alert 2?

    Gondolom ez is ilyen tukmálós játék lesz, hogy vegyél ezt-meg azt aranyért meg gyémántért, de gyémántot csak valódi pénzért lehet venni, mert amúgy a játék minden szökőévben ad egyet (ha ad)... mindennek valós idejű cooldownja lesz, és a játék push notificationökben csesztet, hogy menj játszani, mert most akciósan (csak 30k-ért) vehetsz két tonna pixelt stb-stb... Red Alert 2 arcú lehúzás. Másra nem jó, csak megutáltatni az emberrel egy gyerekkori kedvencet... :D
  • Kissssss0 #2
    vagy ott van a cnc.net is ha valaki akar online RA1 RA2 TIBSUN c&c játékokkal ingyen játszani, ez a kínai RA online mobilra meg csak egy újabb "buy diamond" hulladék... fölösleges rá időt pazarolni.
  • jkedzs #1
    ennek semmi köze az RTS-ekhez.
    meg ki az az idióta, aki fizet ilyenekért, amikor ott van teljesen ingyen az OpenRa. nevetséges.
    http://www.openra.net/
    https://www.youtube.com/watch?v=OIZhU01G3kU

    aztán még ott van a Supreme Commander Forged Alliance Forever 3000 pénzért...
    https://www.youtube.com/watch?v=SOH4QMiqlWg