Ötvös Tibor

Frissítést kap a WarCraft 3

A Blizzard bejelentette a következő WarCraft 3 frissítését és reményeink szerint hamarosan a Remastered változatot is bemutatják.

A Blizzard nagyon jó lóra tett, mikor tavaly kiadta a StarCraft 2 új változatát, hiszen nagyon szépen fogyott - annak ellenére, hogy még az alapjáték is kelendő a mai napig. Mindenesetre korábban halhattunk a WarCraft új kiadásáról is, melyet azonban akkor a csapat cáfolt. Ám látva a sikert, ismét felmerül a pletyka, hogy az idén a Blizzard bejelenti a WarCraft 3 Remastered kiadást.

Ezt támasztja az is alá egyébként, hogy ma a csapat elárulta, hogy a 16 éves játék hamarosan újabb frissítést kap. Az update egy teljes 16:9-es támogatást, 24 fős lobbyt, korábbi hibák javításait és a különböző hősök közötti erőviszonyok kiegyensúlyozását is tartalmazza. Emellett lesz egy verseny is, a WarCraft III Invitational, melyen a legismertebb játékosok mérik össze tudásukat egymással. Az esemény február 27-28 között lesz megrendezve és itt lehet követni a mérkőzéseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • jkedzs #6
  A Supreme Commander Forged Alliance-nek gyenge a single player része, unalmas és sokáig tart, szerintem azt vitte. Az SC2 single playerben durván veri.
  viszont a Supreme Commander-ben durván jó a multi. 40 perces játékok vannak max kb, nem órák, pörgős, epikus, sok minden történik.
 • bdzsana #5
  Nem mondom, hogy nincs igazad, de ha meg másképp csinálták volna, akkor meg az lenne a baj, hogy ez nem is SC, semmi köze az eredetihez az sokkal jobb volt stb..
 • TSImike #4
  Hát nem tudom, öcsém játszott egy darabig vele, de megunta, hogy sok esetben a valóságban is több óra kell egy egy durvább unit kifejlesztéséhez. Márpedig ő szeret mindet kipróbálni, de elunta. Én a W40K Soulstorm-ot untam meg azért, mert lényegében ugyan az volt mint a Dark Crusade, csak több néppel, több bolygóval, irtózatosan elnyújtva. Az se jó, ha egy nap alatt végig lehet tolni, de az se, hogy hónapokat kell játszani hogy végignyomd. Továbbá szerintem a régebbi játékok hangulatilag jobbak voltak. (Tisztelet a néhány friss kivételnek) Inkább veszek elő egy DeusEx-et (nem HR vagy MD), vagy STALKER-t, mint egy Call of duty-t, Battlefield-et, vagy Farcry-t.
 • jkedzs #3
  ez a 90-es évek klasszikus RTS szintje, amit ezek a remastered és pl az SC2 gámák hoznak. retrónak jó, de kb ennyi.

  különösen a képernyő zummolhatatlansága a kiakasztó, amitől egy lebaszott click fesztbe torkollik minden játék. nagyobb mennyiségű egység esetén pedig átláthatatlanná válik. amikor két képernyőnyi protos carrier-el rusholják szét az arcod... lol

  értem én hogy kompetitiv géjming meg mi a faszom, minden monitoron ugyanúgy jelenjen meg, multi monitor is kizárva... de azért érzitek, hogy ez mennyire behatárol, belterjes, oldschool géjm dizájn.

  mondjuk az SC2 legalább ingyenes.

  Modern RTS-ek közül, Supreme Commander Forged Alliance (+FAF multi client):
  steamen 3000 pénz. epic géjm, kurvára megéri!
 • TSImike #2
  Na igen... ezt én sem értettem. WoW-ot sosem játszottam, és nem is hiszem hogy valaha is fogok, de ezt azért várom.
 • takysoft #1
  "StarCraft 2 új változatát"
  mármint StarCraft 1 új változatát?