Ötvös Tibor

Rossz üzletet kötött a UFC az Electronic Arts-szal?

Kajan Johnson szólalt fel a UFC harcosok nevében és kijelentette, hogy a szervezet rossz üzletet kötött az Electronic Arts-szal.

A UFC 3 nem a legjobban sikerült ketrecharcos játék és most úgy tűnik, hogy a program szereplői is elégedetlenek a kiadó és a szervezet közötti kapcsolattal. Legalábbis Kajan Johnson ma elárulta, hogy miközben az EA az összes sportos franchise számára kemény összegeket fizet és a focisták, a hokisok és a kosarasok is kapnak pénzt azért, hogy felhasználják a karakterüket egy játékban, addig a UFC-nél más a helyzet.

"Szerintem ez tiszteletlenég és őrület is egyben. Nem értem, hogy lehetünk ilyen közösség, hogy fogadhatunk el egy ilyen vezetést, ami ennyire kihasználja az embereit. Ennek semmi értelme. Minden sportnál, legyen az NFL, NBA, MLB, a játékokban szereplő sportolók is pénzt keresnek ezekkel. A fejlesztők használják az arcukat, a fizikumukat és ezért kompenzálják őket. Minket nem - és még csak nem is merül fel ez a téma!"

"Nincs bajom a UFC 3-mal, szeretem az EA Sports-os srácokat! Közeli kapcsolatot ápolok velük, jóban vagyunk. A céggel sincs bajom, akinek dolgoznak, hiszen ők teszik a dolgukat. A UFC nem veszi figelembe a mi érdekeinket, mikor egy másik céggel tárgyal. Ez a UFC hibája. Nem az EA gondja. Nincs bajom a kiadóval vagy a játékkal, csak a UFC-vel. Ráadásul mindenki promotálja a játékot, amit nem értek. Megőrültetek? Egy fillért nem, láttok belőle! Mi vagyunk a termék, mi alkotjuk a házat és nem az ajtó előtt kellene könyörögni valami adományért!"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    Hirtelen azt hittem, hogy Obama feszít a képen... :D