Ötvös Tibor

Íme a Mortal Kombat 1 nyitánya

Felkerült a netre a Mortal Kombat 1 első 17 perce.

Azt valóban nem lehet mondani, hogy a NetherRealm Studios ne rendelkezne elképzelésekkel arról, hogy merre vigyék tovább a Mortal Kombat történetét. A mostani húzásuk feltehetően a széria legsikeresebb részévé teheti az aktuális epizódot - a netre felkerült nyitány alapján teljesen megérdemelten.

Liu Kang tűzistenként átírta a teljes idővonalat, így Shang Tsung egy csaló, aki "varázsitalokkal" veri át a köznép tagjait, de kap egy esélyt, hogy térde kényszerítse a világot. Raiden és Kung Lao egyszerű földművesként élik a napjaikat, míg Madame Bo éttermét meg nem támadja az egy oldalon álló Smoke - Scorpion - Sub-Zero hármas vezette banda. A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #3
  Konkrétan MK1 eddig nem volt, mert az első Mortal Kombat nem volt számozva. :D

  Most valamiért ez divat lett, de a Mortal Kombatnál legalább van valami értelme is, mert (megint) elölről kezdődik egy új idővonalon az MK univerzum.
 • Macropus Rufus #2
  én csak azt nem értem, hogy miért kell egy már létező program nevét ismét felhasználni. A MK1 már van. Most az MK soknál járunk, miért kell ezt egy közel 30 éves program nevével ellátni? Már ennyire nincs ötlet. :o
  (ue. vonatkozik pl. a StarWars Battlefront-ra is)
 • Frekvency #1
  Amiga szintű animáció 2023-ban...