Ötvös Tibor

Mortal Kombat 1 - régi-új szereplők mutatkoztak be

A NetherRealms Studios újabb, nagyon brutális videóval mutatta be három visszatérő karakterét.

A Mortal Kombat-sorozatban a legtöbb szereplő azért tér vissza, mert jól illeszthetők a történetbe vagy a rajongók kedvenceinek számítanak. Most azonban akadnak olyan karakterek, akik a Mortal Kombat 1-ben azért lesznek beépítve, hogy "megváltást" nyerhessenek, azaz bebizonyítsák létjogosultságukat a franchise berkeiben.

Reptile ("valódi" nevén Syzoth) emberi formájában tér vissza, akit száműztek saját fajtársai az átalakulási képessége miatt. A harcos már az első részben szerepelt titkos főellenségként, de a másodikban már választható is volt. Ashrah a Deceptiobnan bukkant fel először, de itt jóval kidolgozottabb történetet kap. Démonként elég sok gonoszságot szedtek ki a lelkéből, amivel így kitaszítottá vált a testvérei számára és most a megváltást keresi.

A legérdekesebb és legizgalmasabb (és persze egészen beteg) harcos Havik, aki szintén a Deceptionban bukkant fel először. Szerepe szerint csak a káosz érdekli, a harcokban pedig saját testrészeit használva küzd meg az ellenfeleivel. A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frekvency #1
    most komolyan, tényleg játszik valaki efféle játékokkal???? és legalább a fizika hiteles lenne, de kb, még mindig a c64 szintjén van a mozgás
    Utoljára szerkesztette: Frekvency, 2023.08.22. 00:43:27