Ötvös Tibor

Rengeteg játékot jelentett be a Nintendo

A Nintendo a Switch sikerével visszatalált a helyes útra és tegnap számos új játékot jelentettek be, melyek között lesznek biztos sikeres és érdekesebb vállalások is.

A Nintendo Switch folyamatosan dönti meg a különböző eladási rekordokat, hiszen az amerikai rekord után az olaszoknál is minden eddiginél jobb eladást produkált a konzol. Ennek köszönhetően a Nintendo sem hagyja kihasználatlanul a dolgot és a tegnapi napon számos játékot jelentettek be, köztük a már "nagy" konzolokra is érkező Dark Souls Remasteredet is. De lássuk, mit kínál még az ázsiai cég!

A Mario Tennis Aces bejelentése nem nagy meglepetés, a vízvezeték-szerelővel ugyanis szinte mindent el tud adni a Nintendo. Persze ezen játékok minőségére jobban is figyel a cég, így nem panaszkodhatnak a rajongók. A tavasszal megjelenő program a GameBoyos Mario Tennis vonalán halad, így akinek az tetszett, ezúttal sem csalódhat.

A Donkey Kong Country: Tropical Freeze a 2010-es Donkey Kong Country Returns egyenes folytatása és ennek köszönhetően egy 2D-s platformer lesz. A május 4-i premier után Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong és Cranky Kong mellett egy új karakter, Funky Kong is bemutatkozik, aki a kezdők számára lehet jó választás, köszönhetően deszkájának, mellyel át tud siklani a különböző szúrószerszámok felett is.


Szintén első alkalommal mutatkozik be Kirby, a Kirby Star Allies című programban, melyben a kedves kis karakter egy pókos képességet kapva tudja behálózni az ellenfeleit. A megjelenés március 16-án esedékes. A The World Ends with You: Final Remix egy 2008-as táncos játék, mely DS-re jelent meg és valamikor az idén megkapjuk a feljavított változatát. A Zelda-univerzumban játszódó Hyrule Warriors: Definitive Edition egy verekedős játék, mely korábban már kijött Wii U-ra és DS-re, de most egy, az összes karaktert tartalmazó pakkban ismét beszerezhetik a rajongók.

A nyáron megjelenő SNK Heroines - Tag Team Frenzy a már ismert franchise legújabb fejezete, mely azonban egy verekedős játék képében tér most vissza. Az epikus RPG, az Ys VIII: Lacrimosa of Dana pedig a tartalmasabb szórakozást igénylő Switch-tulajoknak lehet jó választás. A Fe a Nintendo konzoljára is érkezik, a többi változattal egy időben, míg a PayDay 2 az eddigiek felett egy új játszható karaktert is kap a japán Joy képében, akinek maszkja folyamatosan változik, köszönhetően a beépített LED lámpáknak.

A végére egy eredeti játék maradt. A Celeste január 25-én jelenik meg és egy igazi akció-platformert kapunk a képében. A Super Mario Odyssey, a Mario + Rabbids Kingdom Battle és a Pokkén Tournament DX pedig friss DLC-ket kapnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #1
    Amit vártam nem jelentették be: Dragon quest 11et és monster hunter XX angolul.