Marcell

FIFA 2001 képek és információk!

Friss információink vannak az EA Sports következő fociprogramjáról. Idén 17 ország bajnokságából, valamint 50 nemzeti gárdából választhatunk csapatot magunknak.

    

A valósághű mozgásokért Edgar Davids, Paul Scholes, Thierry Henry, Gaizka Mendieta, Puval Kuka, Shimon Gershon és Lothar Mattheaus felelt. Világklasszis megmozdulásaikat motion capture techikával vitték számítógépre. A 2001-es kiadásban is John Motson és Mark Lawrenson kommentátorok közvetítik majd a virtuális FIFA meccseket. Újdonság még a változó időjárás, előfordulhat, hogy a meleg napsütést hirtelen felhőátvonulások zavarják meg, majd később akár el is eredhet az eső, stb.

    

Mostmár végre partjelzők is segítik a bírók munkáját; ez is olyan apróság, ami sokat dobhat a hangulaton. Azt hiszem azokat az újításokat, mint nagyobb felbontású játékosok, még kidolgozottabb arcok, továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, még élethűbb megmozdulások (kötekedések, bosszankodások, gólörömök, stb) már nem kell részleteznem, ez már elvárás a FIFA következő részétől.


(Ha minden igaz, ebben a verzióban már tényleg lesz online (többjátékos) játékmód, bár ebben még nem lehetünk biztosak, hiszen a korai hírek tavaly is ugyanezt hangoztatták.)

Várható megjelenés: 2000 októberében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!