Ötvös Tibor

Ingyenes az összes World of WarCraft kiegészítő


Ingyenesen elérhetővé vált az összes World of WarCraft kiegészítő - már ha megvesszük az alap játékot.

A World of WarCraft hamarosan megkapja hatodik kiegészítőjét és a filmet is bemutatják a jövő héten, így a Blizzard úgy döntött, hogy egy igen nagyvonalúnak tűnő ajándékkal lepi meg a rajongókat. A World of WarCraft Starter Pack eddig is ingyenes volt, azonban a kiegészítőkért fizetni kellett. Most azonban fordult a kocka és amennyiben megvásároljuk az alapjátékot, akkor az összes eddig megjelent kiegészítő benne lesz a csomagban.

A dologra egyébként akkor derült fény, mikor egy rajongó meg akarta vásárolni az öt kiegészítő egyikét (The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria és Warlords of Draenor) és ez nem sikerült neki a Battle.net oldalán. Ezután jött egy hivatalos levél, melyben egy bizonyos Araxom nevet viselő Blizzard alkalmazott elárulta, hogy mostantól az alapjáték része lett mindegyik kiegészítő. Ez persze azoknak jó hír, akik eddig még nem vették meg az összes játékot. A hatodik kiegészítő, a Legion augusztus 30-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #3
    Nekem ingyen odaadta 2 éve a Blizzard az összeset és még 1 havi játékidőt is kaptunk. Utána meg is vettem a Pandariat (az is csak 4000 Ft volt). Havi díj itt ami húzós.
  • naburus #2
    Ez az akció nem visszamenőleges hatályú, csak az új vásárlásra érvényes.
    Utoljára szerkesztette: naburus, 2016.05.22. 00:23:58
  • hzolika #1
    őőőőőőőő....

    Amikor én megvettem az alapjátékot kb. 2 évvel ezelőtt, amikor még a Pandaria volt a legfrissebb kiegészítő, akkor is ingyen volt hozzá minden Pandaria előtti kiegészítő.
    Aztán mikor megjelent a Warlords Of Dreanor, akkor meg a Pandaria lett ingyenes, de legújabbért még fizetni kellett súlyos pénzeket. Így van ez most is szerintem.