Ötvös Tibor

Egy óra Doom

Felkerült a netre a Doom kampányának első órája.

Tegnap végre megjelent az új Doom, mely az előzetes negatív visszajelzések ellenére bizony cseppet sem lett rossz játék. Főleg a sokat szidott kampány részt kell most így megvédenem, hiszen kimondottan izgalmas és tartalmas lett. Hogy ezt az id Software is megerősítse, ma kikerült a netre a Doom kampány módjának első órája. A rajongók természetesen már kialakították saját véleményüket a programról tegnap óta, de hamarosan mi is megosztjuk majd azt az olvasókkal.

A Doom alaphelyzete szerint katonánk rögtön az események közepén találja magát, mikor magához tér az UAC Marsi létesítményén. Kiképzésének köszönhetően azonnal elindul, hogy megtalálja a szörnyetegek központját, amit elpusztítva véget vethet az egész katasztrófának. A Doom egyébként jelen pillanatban 79 százalékos átlaggal rendelkezik a Metacritic oldalán és a 79 pozitív kritikával szemben csak 17 negatív áll, 9 semleges.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bdzsana #12
  Én imádom az ilyen gyors játékokat. A COD és hasonlókkal is elpötyögök azért néha, de az igazi nagy kedvencem a Q3 volt.
  Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2016.05.20. 19:31:02
 • Macropus Rufus #11
  COD-al én is sokat játszottam (gy.k. az összeset végignyomtam), de ennyire nem volt látványos és pláne zavaró a sebesség. Ez itt marha gyors.
 • Ender Wiggin #10
  Egy csomó játékban lehet állítani az FOV-t, szerintem ez játékosfüggő. De a sebesség zavaró.
 • Jawarider #9
  Nem lehet, hogy a torzítás azért van mert sisakból néz ki ?
 • wraithLord #8
  A többi FPS-ben is 40 km/h-val futnak a katonák teljes felszerelésben bármeddig - tehát az nem rövidtávú sprint, ami előfordul pár játékban, hanem az alap haladási sebesség (pl. BF, COD, CS)... Ami azért viccesebb, mint ez, ugyanis itt a fickó power armorban van, nem véletlenül van ekkora ereje és tud ekkorákat ugrani/esni.

  Szerintem már párszor felkerült DOOM gameplay videó, konkrétan tudok olyat is, aki már a harmadik 1 órás videónál tart... :D
 • gombabácsi #6
  eltaláltad, interjúban mondta valaki hogy 40km/h-val megy

  a nagy FOV meg szerintem a multi miatt van, ott szokták ekkorára állítani, és gondolom ezek itt most kipróbálták single-ben is :D de ja, elég gázul néz ki
 • Macropus Rufus #5
  nem rossz. :)
  ez inkább az eredeti doom1-2 játékmenetre hasonlít.
  Viszont miért kellett ilyen hülye torzításban megjeleníteni a játékot?
  Baromi idegesítő számomra. Ami érdekes, hogy a bemutatón egyáltalán nem ilyen volt a megjelenítése a játéknak. Az sokkal jobb volt.
  Ez gagyi. Ilyen torzításban soha nem látja az ember a környezetét, max. ha valamilyen kamerán át nézi ami effektelve van. Mert még a kamera sem torzít így.
  Amúgy a játék rendben van. A grafika is okés. Viszont egy kérdés: mennyivel fut ez az emberke? Ránézésre olyan 40-50km/-hval :D
  ami azért vitzes. De ennyi túlzás belefér. ;)
 • Etinger #4
  Ha játszanál is vele, akkor legalább reálisan látnád mi a helyzet. Ugyanis grafikailag épp az, hogy semmit pluszt nem nyújt (sőt!), ellenben a játékmenete egészen korrekt.
 • zsozso29 #3
  én meg annak örülnék ha kitudnám próbálni
 • gombabácsi #2
  na persze legalább örülnék hogy van single...